Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,391
Arkadaşlar Hardcore CSGO cuyum bana Razer Deathadder V2 için 40x30 pad gerek. Bütçem 150 TL , kaliteli ve siyah olursa sevinirim.
Steelseries tabii ki çok iyi ama ölçüsü düşük 32x27![]()
SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 546,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Goliathus Control Fissure Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Goliathus Control Fissure Medium Mouse Pad fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Goliathus Control Fissure Medium Mouse Pad özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu uygun mudur?Ste
Steelseries tabii ki çok iyi ama ölçüsü düşük 32x27ben 400 dpi 2.20 sens kullanıyorum mouseu biraz fazla hızlı çeviriyorum
Bu iyi de acaba HP Omen Pad iyi midir?. Hp nin malına güven varmıdırBu uygun mudur?
![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm özelliklerini incele, 128,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O da gayet iyidir.H
Bu iyi de acaba HP Omen Pad iyi midir?. Hp nin malına güven varmıdır
logitech çok iyi değil.Bu uygun mudur?
![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm özelliklerini incele, 128,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet yorumlarda biraz kayganlıpıyla ilgili şikayetlere rastladımlogitech çok iyi değil.
steelseries qck large bakArkadaşlar Hardcore CSGO cuyum bana Razer Deathadder V2 için 40x30 pad gerek. Bütçem 150 TL , kaliteli ve siyah olursa sevinirim.
Kısa bir süre sonra mouseyi sürekli kullandığın yer aşınıyor mouse görmüyor sonraEvet yorumlarda biraz kayganlıpıyla ilgili şikayetlere rastladım
Aşırı biyük masaya koysamda monitörün ayağına değer %100steelseries qck large bak