Neler Yeni

Programlama hakkında tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
Merhaba ben lise son sınıf öğrencisiyim ve YKS'den sonra yazın kendime bir şeyler katacak aktiviteler arıyorum. Belki bu konuda kendimi geliştirmem yararlı olur hobi olarak diye düşündüm. Sadece programlama olmasına gerek yok teknoloji olarak her konuda önerinize açığım. Bana faydası olacak ne gibi bir tavisye verebilirsiniz?

Zepett8

80+ Bronze
İlk olarak ilgi alanınızı bulmalısınız. Örnek vereyim eğer oyunlara ilginiz varsa oyun yapabilmek için C# gibi diller öğrenebilirsiniz. Sakın ama sakın öylesine öğrenmek için yazılım dili öğrenmeye çalışmayın. Sıkıntıdan yarıda bırakırsınız. Öğrenmek istediğiniz dili bulun sonra buraya yazın bildiğim kadar size yardımcı olurum.
// Hızlıca öğrenebileceğiniz dil arıyorsanız size HTML önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak ilgi alanınızı bulmalısınız. Örnek vereyim eğer oyunlara ilginiz varsa oyun yapabilmek için C# gibi diller öğrenebilirsiniz. Sakın ama sakın öylesine öğrenmek için yazılım dili öğrenmeye çalışmayın. Sıkıntıdan yarıda bırakırsınız. Öğrenmek istediğiniz dili bulun sonra buraya yazın bildiğim kadar size yardımcı olurum.
// Hızlıca öğrenebileceğiniz dil arıyorsanız size HTML önerebilirim.
Çok teşekkür ederim. Biraz araştırma yapıp karar verebilirsem size dönüş yapacağım hocam.

Top Bottom