Programsız Makro Yapmak Mümkün Mü?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,754
Merhaba,
başlıkta da belirttiğim gibi programsız makro yapmak mümkün mü?

Mümkün değil.

Mümkün değil.
bazen oyunlar da karşıma öyle insanlar geliyor ki kafayı yememek elde değil. Durum şöyle benim elim de olan sniper ile adamın elinde olan aynı silahlar ama otomatik silah gibi sıkıyor herif bariz belli yani adam makro kullanıyor bilek ile yapılacak şeyler değil yani yaptıkları. Böyle herifler denk gelince bende açayım onlarla eşit olayım istiyorum ama dün bi program indirdim makro için açtım yaptım ayarları oyuna girip birkaç dakika sonra atıyor oyundan o yüzden sordum programsız mümkün mü diye ama...

bazen oyunlar da karşıma öyle insanlar geliyor ki kafayı yememek elde değil. Durum şöyle benim elim de olan sniper ile adamın elinde olan aynı silahlar ama otomatik silah gibi sıkıyor herif bariz belli yani adam makro kullanıyor bilek ile yapılacak şeyler değil yani yaptıkları. Böyle herifler denk gelince bende açayım onlarla eşit olayım istiyorum ama dün bi program indirdim makro için açtım yaptım ayarları oyuna girip birkaç dakika sonra atıyor oyundan o yüzden sordum programsız mümkün mü diye ama...
bende katılıyorum ama yapacak bir şey yok hocam 10k pubg saati olanlar
anca makroyu elle yapıyor diğerleri program tavsiyem aimlabden gelişmek

bende katılıyorum ama yapacak bir şey yok hocam 10k PUBG saati olanlar
anca makroyu elle yapıyor diğerleri program tavsiyem aimlabden gelişmek
Peki hocam şöyle sorayım 7 tane tuşu olan bir mouse'un bir tuşuna (örnek olarak 3-1 ve ateş etme tuşunu) tek tuşa atayıp kullanmak gibi bir seçenek var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,352
Üyeler
195,604
Son üye
lucksnake
Geri