PamukprensPK
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar, birkac gun once project zero sistem topladim sistemin detaylari soyle:
MSI MAG PANO M100R PZ White
ASUS PRIME AP-750G 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply White
1240 240mm beyaz MSI MAG CORELIQUID islemci sivi sogutucu
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC)MHz mATX Anakart
Ryzen 9600x islemci,
Msi ventus 5060 8g,
CORSAIR Force Serisi MP600 PRO NH 1TB PCle 4.0 Gen 4.0x4 NVMe M.2 SSD
Patriot Viper Elite 5 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming Ram
Bilgisayar fanlari cok ses cikariyordu 2 gün kadar ugrassam da cozemedim hangi fanda sorun oldugunu bulmak icin fanlari teker teker 0 rpm e aldim sivi sogutmayi aldigim andan birkac saniye sonra ekranda goruntu gitti. Bilgisayari kapattim ardindan tum parcalari cikarip taktim bios ve cmos sifirladim. Ramlarin yerini degistirdim, tum kablolari cikarip taktim duzelmedi bir turlu. Cpu isigi kirmizi yaniyor ekrana goruntu gelmiyor. Islemciyi cikarirken tirnagim pinlerden birine carpti once biraz yamuldu gibi geldi ama simdi bakinca bir sorun da goremiyorum pinlerde. Kasa calisiyor fanlar dönüyor isiklar yaniyor ve goruntu gelmiyor, takilan mouse klavye vs güç gitmiyor Ne yapmami onerirsiniz?
MSI MAG PANO M100R PZ White
ASUS PRIME AP-750G 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply White
1240 240mm beyaz MSI MAG CORELIQUID islemci sivi sogutucu
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC)MHz mATX Anakart
Ryzen 9600x islemci,
Msi ventus 5060 8g,
CORSAIR Force Serisi MP600 PRO NH 1TB PCle 4.0 Gen 4.0x4 NVMe M.2 SSD
Patriot Viper Elite 5 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming Ram
Bilgisayar fanlari cok ses cikariyordu 2 gün kadar ugrassam da cozemedim hangi fanda sorun oldugunu bulmak icin fanlari teker teker 0 rpm e aldim sivi sogutmayi aldigim andan birkac saniye sonra ekranda goruntu gitti. Bilgisayari kapattim ardindan tum parcalari cikarip taktim bios ve cmos sifirladim. Ramlarin yerini degistirdim, tum kablolari cikarip taktim duzelmedi bir turlu. Cpu isigi kirmizi yaniyor ekrana goruntu gelmiyor. Islemciyi cikarirken tirnagim pinlerden birine carpti once biraz yamuldu gibi geldi ama simdi bakinca bir sorun da goremiyorum pinlerde. Kasa calisiyor fanlar dönüyor isiklar yaniyor ve goruntu gelmiyor, takilan mouse klavye vs güç gitmiyor Ne yapmami onerirsiniz?
Son düzenleme: