"Genelde Steam indirim dönemlerinde indirime giriyor, onun haricinde girdiğini hatırlamıyorum. Ancak, kasım ortasında sonbahar indirimleri olması lazım, o zaman alınabilir. Ayrıca Steam'de paket olarak satılıyor ve 27 dolar fiyatı var. Eğer dört arkadaş alırsanız kişi başı 6-7 dolara geliyor. Bunu sonbahar indiriminde yaparsanız, daha da uyguna alırsınız."ARKADAŞLAR MERHABA, PROJECT ZOMBOİD ALIP ARKADAŞIMLA OYNAMAK İSTİYORUM, EN UCUZ VE GÜVENİLİR NERDEN ALIRIM VEYA STEAM'DE VESAYRE İNDİRİM OLUR MU, BİLGİNİZ VAR MI BU KONUDA?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bilgilendirme için teşekkürler, arkadaşlarla beraber alırsanız 6.7 dolar dediniz aklıma takılan şey şu, ben 1 arkadaşımla beraber oynayacağım bu yüzden ikimizden birinin steam hesabına alsak ve kardeşlik vesayre gibi olaylar var diye biliyorum onu yapsak aynı anda oynayabiliyor muyuz? yani tek hesaba satın alınan oyun iki farklı kullanıcı tarafından aynı anda oynanabiliniyor mu?"Genelde Steam indirim dönemlerinde indirime giriyor, onun haricinde girdiğini hatırlamıyorum. Ancak, kasım ortasında sonbahar indirimleri olması lazım, o zaman alınabilir. Ayrıca Steam'de paket olarak satılıyor ve 27 dolar fiyatı var. Eğer dört arkadaş alırsanız kişi başı 6-7 dolara geliyor. Bunu sonbahar indiriminde yaparsanız, daha da uyguna alırsınız."
ARKADAŞLAR MERHABA, PROJECT ZOMBOİD ALIP ARKADAŞIMLA OYNAMAK İSTİYORUM, EN UCUZ VE GÜVENİLİR NERDEN ALIRIM VEYA STEAM'DE VESAYRE İNDİRİM OLUR MU, BİLGİNİZ VAR MI BU KONUDA?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Anladığım kadarıyla aile paylaşımından bahsediyorsun, fakat o şekilde olmuyor. Aynı anda sadece biriniz oynayabilir. Ama dört kişi paket olarak alırsanız, her birinizde oyun olacak.bilgilendirme için teşekkürler, arkadaşlarla beraber alırsanız 6.7 dolar dediniz aklıma takılan şey şu, ben 1 arkadaşımla beraber oynayacağım bu yüzden ikimizden birinin steam hesabına alsak ve kardeşlik vesayre gibi olaylar var diye biliyorum onu yapsak aynı anda oynayabiliyor muyuz? yani tek hesaba satın alınan oyun iki farklı kullanıcı tarafından aynı anda oynanabiliniyor mu?