Neler Yeni

Protein tozu önerir misiniz

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
hocam ben diyet ve spor yapıyorum yani almam gereken proteini almıyorm o yüzden kullanıyorum protein tozu kilo aldırır mı alıcağım yoksa verdirir mi
Diyet yaptığın için yeterli proteini alamıyorsun, almaya çalışırken ise yemeklerden gereksiz kalori alıyorsun. Bunun en iyi çözümü protein tozu. Protein tozu seni gereksiz kaloriden korur. Yani kilo aldırmaz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hazır konusu açılmışken gainer önerisi var mı? 172-49-51 kilo arası geziyorum. 42 kilodan başladım kilo almaya (ufak bir sağlık probleminden dolayı çok zayıflamıştım) Böyle ayda 1-2 kilo alabileceğim tarzda. Spor yapıyorum zaten.

Son düzenleme:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Chloe Grace Moretz
Diyet yaptığın için yeterli proteini alamıyorsun, almaya çalışırken ise yemeklerden gereksiz kalori alıyorsun. Bunun en iyi çözümü protein tozu. Protein tozu seni gereksiz kaloriden korur. Yani kilo aldırmaz.
heh teşekkür ederim hocam öneriniz var mı peki protein tozu

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

bey10

80+
Bir süre kasların açılana kadar ek takviye kullanmana gerek yok. Bu süre içinde beslenme programını kendine uygun uyarlayabilirsin, neyi ne zaman yemen gerektiğini öğrenirsin.
Ek takviyenin gerekli veya gereksiz olduğunu kendin analiz edip bulmalısın. Mesela bütçeni zorlayacaksa ona göre bi plan yapmalısın. Piyasada 5-10 tane güvenilir marka var zaten onlardan herhangi biri işini görecektir, sırayla sana yakın gelenden başlarsın.
Uyarmak istediğim bir konu var, bazı tozların içinde kreatin vardır. O mesela bende boş bir hacim yapmıştı, güç artışına etkisini pek göremedim. Bıraktıktan sonra da kas hacmimde küçülme oldu. Öyle bir durumla karşılaşırsan haberin olsun sadece..

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Optimum Gold %100 Whey Double Çikolata

Top Bottom