biliyorumBilmiyor büyük ihtimalle spora başlar başlamaz kullanılıp anormal bir kas yaptığını sanıyor arkadaş.
evet biliyorumbir şey sorucam yanlış anlamayında protein tozunun ne işe yaradığını ve neden kullanıldığını biliyorsunuz değil mi
öğrenciyim ondan dolayı bütçem pek el vermiyor sürekli tavuk vs. tarzı şeyler ile beslenmeme o yüzden toz alacağım cidden sağlam bişey varsa bi tık aşabilirim bütçeyi azda olsa500 TL'ye neredeyse protein tozu kalmadı. O paraya tavuk, pirinç vs. alıp beslenmene önem ver bence. Protein tozu tavuk ile karşılaştırırsan ekstradan sana bir şey katmaz. Ayrıca protein alımının bir bölümünü (20-30 gr civarı) antrenmandan hemen sonra yapmanı öneririm.
Sana ekstradan bir zararı olmaz protein tozunun fakat ekstradan bir yararı da olmayacaktır. Tavuk ile muhtemelen daha ucuza daha fazla protein alırsın.biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet biliyorum
kilo almaya veya vermeye mi çalışıyorsunuz acaba ona göre yardımcı olayımbiliyorum
evet biliyorum
öğrenciyim ondan dolayı bütçem pek el vermiyor sürekli tavuk vs. tarzı şeyler ile beslenmeme o yüzden toz alacağım cidden sağlam bişey varsa bi tık aşabilirim bütçeyi azda olsa
https://www.ssnsports.com.tr/ssn-100-whey-protein-2200-gr buna bakabilirsin güzel wheydir fakat dediğim gibi tavuk daha ucuza geliyor. Ama linkteki tozla tavuğun fiyatı aynı almak istiyorsan bakabilirsin. Proteinocean veya Supplementler.com'un markasına da bakabilirsin ayrıca. Linkteki ürün için %10 indirim kodu var onu da atayım alacaksan. 750 tl yapıyor kodla sanırım.biliyorum
evet biliyorum
öğrenciyim ondan dolayı bütçem pek el vermiyor sürekli tavuk vs. tarzı şeyler ile beslenmeme o yüzden toz alacağım cidden sağlam bişey varsa bi tık aşabilirim bütçeyi azda olsa
o zaman protein tozuna vericeğin parayla kemiksiz but al BİM de indirimdeydi en son buzluğa stokla yanına bol yeşillikle tüketerek yağ oranını azaltırsın hem normal olarak yağ almaktansa tavuktan gelen yağ daha iyi olur daha sağlıklı yağ yakmış olursun ben de 1.83 124.9kg dım kalori açığı ve yağ keserek güzel bir vücuda sahip oldum güncel 1.84 88.2kg'dayım arkadaşlarınla dışarı çıktığımda vs illaki saçma sapan şeyler yemek ister canın kendini kasma yeteri kadar ye günün geri kalanında da o yediğine göre beslenirsen rahat edersin nerden nereye çevirdim konuyuda neyse anlamışsındır umarımBoyum 1.82 86 kg civarlarındayım yağ oranımı azaltıp kas yapmak istiyorum
anladım teşekkür ediyorum tavsiyeler içino zaman protein tozuna vericeğin parayla kemiksiz but al BİM de indirimdeydi en son buzluğa stokla yanına bol yeşillikle tüketerek yağ oranını azaltırsın hem normal olarak yağ almaktansa tavuktan gelen yağ daha iyi olur daha sağlıklı yağ yakmış olursun ben de 1.83 124.9kg dım kalori açığı ve yağ keserek güzel bir vücuda sahip oldum güncel 1.84 88.2kg'dayım arkadaşlarınla dışarı çıktığımda vs illaki saçma sapan şeyler yemek ister canın kendini kasma yeteri kadar ye günün geri kalanında da o yediğine göre beslenirsen rahat edersin nerden nereye çevirdim konuyuda neyse anlamışsındır umarım
Creatine için bilemem fakat, protein tozu dediğimiz şey whey. Yani peynir altı suyu hocam. Normal besinden çok bir farkı yok.Tavuk çok daha mantıklı bence. Çünkü spor vücut için inanılmaz güzel bir şey. Bunu yaparken protein tozu veya creatin gibi vücuda son derece zararlı maddeler kullanmak çok saçma. Bu arada zararlı olduğu kulaktan dolma bir bilgi değil. Yabancı bir üniversite yaptığı araştırmada bu tarz maddelerin uzun vadede organ yetmezliklerine sebep olduğunu ortaya çıkardı.
hocam protein tozu yerine tavuk alıp pirinçle tüketmem mi daha ucuza gelir yani bana f/p lazım hem bütçeme yardımcı olsun hemde protein ihtiyacımı gidereyimhttps://www.ssnsports.com.tr/ssn-100-whey-protein-2200-gr buna bakabilirsin güzel wheydir fakat dediğim gibi tavuk daha ucuza geliyor. Ama linkteki tozla tavuğun fiyatı aynı almak istiyorsan bakabilirsin. Proteinocean veya Supplementler.com'un markasına da bakabilirsin ayrıca. Linkteki ürün için %10 indirim kodu var onu da atayım alacaksan. 750 TL yapıyor kodla sanırım.