Protein tozu onerisi

disguise

80+
Reaksiyon skoru
10
merhaba bir sure once spora basladim. protein acisindan eksiklik cektigim icin creatin ve whey protein arayisindayim. eger varsa indirim tarzi bir sey linklerseniz cok iyi olur. tesekkur ederim

Tavsiyem hiq izole whey olur çileklisinin tadı çok iyi

merhaba bir sure once spora basladim. protein acisindan eksiklik cektigim icin creatin ve whey protein arayisindayim. eger varsa indirim tarzi bir sey linklerseniz cok iyi olur. tesekkur ederim
Eğer bütçeni cok zorlamasin istiyorsan proteinocean en uygunu diye biliyorum (guvenilirler arasında) en kalitelisi ise hiq marka spors yeni başladıysan creatine şuanlik başlaman gerek yok ilk önce protein tozu al vücudun alışsın biraz spora öyle başlarsın

5 yıllık sporcu olarak şu tavsiyeyi vereyim, Beef protein tozu kullan, BigJoy Predator kullan, kreatin kullanabilirsin. Fakat bir kaç ay geçtikten sonra yap çünkü yeni başladıysan zaten ağır girmiyorsundur ki ağır girmenin hiçbir anlamı yok sakın öyle bir hata yapma kademe kademe yükselt, güçlendikçe yükselt. Marka olarak Nutrend Beef F/P olarak kullanabilirsin, kreatin olarakta genel olarak hepsi aynı ama Supplementlerin alabilirsin.

Önerim gerçek besin tüketmen yönünde, tabi bu dediğim öğün yerine protein tozu kullanılırsan

Geri