Neler Yeni

Protein tozu ve gainer

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
Arkadaslar merhaba 16 yasindayim ve gymr gidiyorum yaklasik 2 aydir kendimde elbette bir gelisim var fakat kilo almakta zorlaniyorum bu surecte belki aldiysam 1 2 kilo almisimdir internette kilo aldirici protejn tozu veya direk gainer adinda kilo aldiran tozlar var ben bi tanesine rastladim 5kg Run Nutrition Gainer bundan alip kendime kilo kazandirmak istiyorum zaten boyum kisa oldugu icin 7 8 kilo kazansam istedigim kiloya gelirim bu urunu satin almak istiyorum ama aklimda suphler var yasimdan dolayi bi zarari v.s olurmu diye alternatif sunabilceginiz veya onerileriniz varsa bekliyorum tesekkurler

Megan

80+ Silver
Hem yaşında küçük almanı önermem. Doğal yollardan kilo alman daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem yaşında küçük almanı önermem. Doğal yollardan kilo alman daha iyi olur.
Yapamiyorum iste ozellikle karbonhidrata yuklenmeye calisiyorum koca salata kaseleriyle makarnalar tam ekmek tostlar yiyorum ama bi faydasi olmuyor

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Doktora gitsenize bir tiroidlere baktırın? 2 arkadaşımda aynı sorundan dolayı kilo alamıyorlardı. Düzenli ilaca geçtiler 3 haftada kilo almaya başladılar. Yaştan kaynaklı bir sorun olur mu bilemem ama gainer kullanan ve kilo alan arkadaşlarım da oldu.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Ne kadar doğru bilmem falat sporda pt 3-4 aydan önce supplement kullanmayın demişti , kalori hesabı yapıp normalde alman gerekenden +500-600 kalori alsan farkı net bir şekilde hissedersin ama illa ben supplement alıcam dersen mysupplement mass gainer veya protein ocean gainer önerebilirim. Bu arada yediklerine dikkat etmezsen gainer da fayda etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan 8-9 ay önce 60 kiloydum ilk 5-6 ay gainer kullanmadan 68 kiloya kadar çıktım sonra yediklerime daha fazla özen gösterdim ve gainer a başladım şuan 76 kiloyum hedef 85-90

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kilonun 4 katı karb alırsan kilo alırsın, gainer olarak Hıq'nun gainerini alabilirsin çok kaliteli

Top Bottom