Prototype serisi ( Sizce prototype 3 çıkacakmı)?

Çıkmaz. Yeterince satmadı

Çıkmaz. Yeterince satmadı
Not=Spoiler Şuan aldıgım bilgiye göre radical entertainment batmış yani kapanmış activision yayınlamış.Prototype sevilirken prototype 2 sevilmemiş ve herkes şundan nefret etmiş.Heller Alex mercerı son bölümde keser.Radical Entertainment bunu yapma amacı bari son bitirelim demiş.Ama bana göre Heller Alexin yanından geçemez sadece bir askerdi ve güçlerini yeni ögrenmeye başladı.Ayrıca Alex mercer son final bölümünde bomba patlamasında ölür.Karga Alexin parçasını yiyerek Alex yeniden canlanır.Buda prototype 2de Heller Alexi öldürmez.Alex Hellerı öldürür.

Şuan aldıgım bilgiye göre radical entertainment batmış yani kapanmış activision yayınlamış.Prototype sevilirken prototype 2 sevilmemiş ve herkes şundan nefret etmiş.Heller Alex mercerı son bölümde keser.Radical Entertainment bunu yapma amacı bari son bitirelim demiş.Ama bana göre Heller Alexin yanından geçemez sadece bir askerdi ve güçlerini yeni ögrenmeye başladı.Ayrıca Alex mercer son final bölümünde bomba patlamasında ölür.Karga Alexin parçasını yiyerek Alex yeniden canlanır.Buda prototype 2de Heller Alexi öldürmez.Alex Hellerı öldürür. Not=Spoiler
En sona not spoiler yazma okuyan adam en baştan okuyor. En sona yazdigin zaman çoktan yemiş oluyor zaten :)

Ama velakin şöyle bilgiler geziyor.Goggle Youtube Twitter;da prototype 3ün olması mümkünmüş oyunu Activision yapıcak tekrardan ama kesin deyil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En sona not spoiler yazma okuyan adam en baştan okuyor. En sona yazdigin zaman çoktan yemiş oluyor zaten :)
Özür dilerim kusura bakma dostum :)

Geri