Provizyondaki işlem sıkıntı yaratır mı?

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
764
Selamlar kredi kartımdan PS Store'dan 284 TL'lik bir oyun satın aldım sonra oyunu indirmeye başladım ve Ziraat Bankasının uygulamasından baktığım zaman provizyondaki işlem yazdığını gördüm bu sıkıntı yaratır mı?

Selamlar kredi kartımdan PS Store'dan 284 TL'lik bir oyun satın aldım sonra oyunu indirmeye başladım ve Ziraat Bankasının uygulamasından baktığım zaman provizyondaki işlem yazdığını gördüm bu sıkıntı yaratır mı?
bir iki güne provizyondan dönem içi harcamalarına düşer.

Yok iade etmeyeceğim oyunu,sadece hesabım yasaklanır diye düşündüm de ondan bu soruyu sordum.
korkma hocam provizyon işlemi satışın banka tarafından onaylanmasıdır banka bu alışverişi onaylarsa provizyondan çıkar ve dönem içi harcamalarına düşer işlemin ondan sonra extre günü gelince de extre de görürsün zaten bu ödemeyi

korkma hocam provizyon işlemi satışın banka tarafından onaylanmasıdır banka bu alışverişi onaylarsa provizyondan çıkar ve dönem içi harcamalarına düşer işlemin ondan sonra extre günü gelince de extre de görürsün zaten bu ödemeyi
Onaylamazsa ne olur peki oyun gider mi?

Onaylamazsa ne olur peki oyun gider mi?
işlem iptal olur alışveriş iade olur oyun gider ama niye onaylamasın ki banka sorun yoksa satın alırken bişey olmaz kafaya takılcak durum değil en kötü pazartesi provizyondan düşer işlem

iade olursa hızlı aksiyon almak için provizyonda bi sorun olmaz birkaç güne dönem harcamalarına düşer

işlem iptal olur alışveriş iade olur oyun gider ama niye onaylamasın ki banka sorun yoksa satın alırken bişey olmaz kafaya takılcak durum değil en kötü pazartesi provizyondan düşer
Bilgi için teşekkürler

Geri