Az önce Bim'den Prozone G88 Mouse aldım. Görünüşü güzel ama bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum. Kutu üstünde yazmıyor internette de bulamadım. Böyle bir video var burada link var bu gerçek midir? Gerçek değilse uygulaması var mıdır? Link:
galiba yok diye biliyorum dostumAz önce Bim'den Prozone G88 Mouse aldım. Görünüşü güzel ama bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum. Kutu üstünde yazmıyor internette de bulamadım. Böyle bir video var burada link var bu gerçek midir? Gerçek değilse uygulaması var mıdır? Link:
Kendi uygulaması yokmuş ama farklı bir yapımcının uygulaması varmış.galiba yok diye biliyorum dostum
mouseyi beğendinmi nasıl buldun önerirmisin bunlarıda aktarırsan sevinirimAz önce Bim'den Prozone G88 Mouse aldım. Görünüşü güzel ama bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum. Kutu üstünde yazmıyor internette de bulamadım. Böyle bir video var burada link var bu gerçek midir? Gerçek değilse uygulaması var mıdır? Link:
Mouse güzel biraz kullandıktan sonra bir konu daha açacağım. Şu anda güzel ama biraz alıştıktan sonra daha iyi olur. Fiyatına göre güzelmouseyi beğendinmi nasıl buldun önerirmisin bunlarıda aktarırsan sevinirim![]()
anladım hayırlı kullanmalarKendi uygulaması yokmuş ama farklı bir yapımcının uygulaması varmış.
Sağolanladım hayırlı kullanmalar
Var dostum bende aldim bunu yok sandim ama nete prozone g88 makro yazip technopat sosyale gir bi adam linkini atmis video ileAz önce Bim'den Prozone G88 Mouse aldım. Görünüşü güzel ama bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum. Kutu üstünde yazmıyor internette de bulamadım. Böyle bir video var burada link var bu gerçek midir? Gerçek değilse uygulaması var mıdır? Link:
Evet onu atan benim birçok uygulamayı denedkm n stabil çalışan uygulamayi buldum. Macro ışık dpi vs her şey çalışıyor uygulamada güvenirlilik açısından bence sıkıntı yok çünkü bu zamanda çoğumuz oyunu falan torrent indiriyoruz sıkıntı çıkacağını sanmıyorumVar dostum bende aldim bunu yok sandim ama nete prozone g88 makro yazip technopat sosyale gir bi adam linkini atmis video ile
Makro programi var sıkıntı çıkarmazAz önce Bim'den Prozone G88 Mouse aldım. Görünüşü güzel ama bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum. Kutu üstünde yazmıyor internette de bulamadım. Böyle bir video var burada link var bu gerçek midir? Gerçek değilse uygulaması var mıdır? Link:
Adam her yerdeEvet onu atan benim birçok uygulamayı denedkm n stabil çalışan uygulamayi buldum. Macro ışık dpi vs her şey çalışıyor uygulamada güvenirlilik açısından bence sıkıntı yok çünkü bu zamanda çoğumuz oyunu falan torrent indiriyoruz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Makro programi var sıkıntı çıkarmaz
Merhabalar konuyu hortlatıroyrum ancak Mouse ait bütün driver linkleri kırık durumda. Driveri olan birisi upload edip paylaşabilir mi?Evet onu atan benim birçok uygulamayı denedkm n stabil çalışan uygulamayi buldum. Macro ışık dpi vs her şey çalışıyor uygulamada güvenirlilik açısından bence sıkıntı yok çünkü bu zamanda çoğumuz oyunu falan torrent indiriyoruz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Makro programi var sıkıntı çıkarmaz