Ps 3 Crysis 2 turkce yama

Reaksiyon skoru
16
Eur surumunu indirmeme ragmen turkce gelmedi ve herhangi bir dil secme ekranida gelmiyor o yuzden yama yapacaktim ama yamanim oldugu site xbox360torrent mi neydi kapanmis herhalde eger elinizde varsa yama verirseniz sevinirim

Eur surumunu indirmeme ragmen turkce gelmedi ve herhangi bir dil secme ekranida gelmiyor o yuzden yama yapacaktim ama yamanim oldugu site xbox360torrent mi neydi kapanmis herhalde eger elinizde varsa yama verirseniz sevinirim
Crysis 2 zaten türkçe bir oyun.

Diyorum ya zaten bende turkce biliyorum fakat ps 3 de girerken ilk basta oyun ekrani acilmadan once dil sectirtmesi gerek ama gelmiyor bende multimandan baktim dosyalara usurdir miydi neydi o dosyada info dosyasinda diller ispanyolca italyanca ve ingilizce vardi o ekran gelse bile oyun turkce degilmis ve bende yamasini istiyorum olan biri varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer turkce olan surumunu biliyosan kullandiysan crysis 2 nin turkce versiyon cd sini soylersen onu indiririm

İnsallah bilem biri gorur

Son düzenleme:
Diyorum ya zaten bende turkce biliyorum fakat ps 3 de girerken ilk basta oyun ekrani acilmadan once dil sectirtmesi gerek ama gelmiyor bende multimandan baktim dosyalara usurdir miydi neydi o dosyada info dosyasinda diller ispanyolca italyanca ve ingilizce vardi o ekran gelse bile oyun turkce degilmis ve bende yamasini istiyorum olan biri varsa

Eğer turkce olan surumunu biliyosan kullandiysan crysis 2 nin turkce versiyon cd sini soylersen onu indiririm
Hayır bilmiyorum ps3 kullanmıyorum. Ama anlatmaya çalıştığım şey şuydu zaten Türkçe olan bir oyunun üstüne neden bir yama çıkartılsın ki ?

Hayır bilmiyorum ps3 kullanmıyorum. Ama anlatmaya çalıştığım şey şuydu zaten Türkçe olan bir oyun neden bir de neden üstüne yama çıkartılsın ki ?
Hocam arkadaş kırık ps3'ten oynuyor. Oyunun ilk sürümü türkçe değil diye biliyorum. Sonradan güncellemeyle ekleniyor. Arkadaş da güncelleme alamadığı için yama gerekiyor

Normalde dedigim sitede ne guzel vardi yama fakat ben oyunu indiresiye kadar ssl sertifiaksi yuzunden sanirsam kapatilmis site bende belki rast gelir de burdan birisinde vardir diye konu actim

Geri