Alınır ama oynanacak 5-10 çok iyi oyun var onlar oynanıp geri satılır yani, oyunlar çok eski kalıyor artık.ps 3 hala alınır mı?
PC yoksa alınır pc varsa alınmaz güzel oyunlar var.ps 3 hala alınır mı?
Şöyle diyim PS3 almak Xbox 360 dan çok daha mantıklı olur. Ama yine de 2006 çıkışlı konsol bu, içindeki oyunlar güzel ama günümüzdeki oyunlara göre grafik kalitesi ve FPS oldukça düşük onu diyim.xbox 360 düşünüyordum şuan ps 3 düşünüyorum pc yok
biliyorum fakat çok oyun oynarsak işlemci falan erirmi öyle şeyler duydumŞöyle diyim PS3 almak Xbox 360 dan çok daha mantıklı olur. Ama yine de 2006 çıkışlı konsol bu, içindeki oyunlar güzel ama günümüzdeki oyunlara göre grafik kalitesi ve FPS oldukça düşük onu diyim.
Yok be, sadece Fat kasa alma o kasaların bazıları biraz sorunlu. Slim ve Süper Slim gayet iyi.biliyorum fakat çok oyun oynarsak işlemci falan erirmi öyle şeyler duydum
hocam sahibinden alcam fat kasa olup olmadığını nasıl bilcemYok be, sadece Fat kasa alma o kasaların bazıları biraz sorunlu. Slim ve Süper Slim gayet iyi.
birde param güvende ile alıcam yani görmicem konsoluhocam sahibinden alcam fat kasa olup olmadığını nasıl bilcem
Konsolun tasarımı farklı zaten anlamaman imkansız. Fat, Slim, Süper slim diye arat üçü farklı tasarımlara sahip.hocam sahibinden alcam fat kasa olup olmadığını nasıl bilcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde param güvende ile alıcam yani görmicem konsolu
PS3 TV de uyum sorunu çıkarmaz. HDMI ile bağlanıyor ve gayet güncel televizyonlar bile cihazı konsol olarak tanıyor ona özel ayar bile yapıyor.Kesinlikle alma bir defa aldığın ps3 yeni tv lere uyum sorunu yaşarsın bu bir,
Oynadığın oyunun ps 5 te üst versiyonlarını (Tekken 8 de başıma geldi ) gördüğün zaman bir daha yüzüne bakmak istemezsin bu iki,
Ayrıca ps 5 aldığın zaman İnternet bağlantısı sayesinde online oyunlardan daha çok zevk alırsın buda üç.
Karar yine de senin saygı duyarım (Ama sen yine de alma )