4K TV falan olmadığı için PS 4 Pro'ya yönelOyunlara 600-800 TL veremiyorum. GTA 5 COD BF oynayacağım 4K tv im yok. bir arkadaşım %85 aynı güçteler dedi. sizce hangisini almalıyım.
Şuan PS3 için bile güncelleme veriyor sony yalnız 2 sene sonra neredeyse hiçbir oyun PS4 nesline çıkmayacak.PS4 Pro al
DÜZENLEME!
2022 de PS4 e güncelleme gelmeycek diye biliyorum PS4 Pro alırsan eğer ileriye dönük olmaz PS5 de alabilirsin.
oyun fiyatları inmez mi haziran sonu temmuz başı gelir mi stok.Oyunlara para veremiyorsanız xbox alın illa ps alacaksanız ps5 alabilirsiiz digital editionlar stok gelince ucuzlayacaklar 6000 TL falan olabilir(zaten 5999 TL olarak çıktı stok bitti) bir de arkadaşınız %85 aynı güçte demiş ama alakası yok ps5 çook daha güçlü
Madem almazlar o zaman niye kıyaslıyorsun?Senin şuanki yaptığın hayalinle PS4 Pro'yu karşılaştırmakPS 5 e ailem %90 almaz.
10 larca oynancak özel oyun var.Şuan PS3 için bile güncelleme veriyor sony yalnız 2 sene sonra neredeyse hiçbir oyun PS4 nesline çıkmayacak.
Belki alabilirler.Madem almazlar o zaman niye kıyaslıyorsun?Senin şuanki yaptığın hayalinle PS4 Pro'yu karşılaştırmak
PS5 hem yeni nesil hem donanım olarak 2.5 kat daha iyi. 2 sene sonra yeni nesil oyunlar eski nesile çıkmayacak, şimdiden bile bazı oyunlar PS5 özel duyuruldu.Oyunlara 600-800 TL veremiyorum. GTA 5 COD BF oynayacağım 4K tv im yok. bir arkadaşım %85 aynı güçteler dedi. sizce hangisini almalıyım.