Ps 4 pro mu PS slim mi

Bende pro var 1080p bir monitörle oyuna girine "supersampling" modu etkinleştirildi diyor ama bir fark hissetmedim FPS konusunda. Ama pro al bence. Daha stabil olur FPS'in slime göre.
SuperSampling görüntü kaliteni arttıran bir olay. Oyunu yüksek çözünürlüklü işleyip 1080P ye sıkıştırıyor görüntü kaliteni arttırıyor. Performans modu çoğu oyunda yok bu arada ama 2-3 oyunda denk geldim. GOW serisi ve Jedi Fallen Orderda var mesela onlarda dehşet farkı oluyor 😀

Kalan oyunlarda da SuperSampling görüntü kalitesi arttırıyor.

Tek kol olması biraz sıkıntı gibi ayrıca bir tane oyuna 500 tl istemesi biraz fazla. CUH 7216B proların son serisi yani en sorunsuzu denebilir. Nerede yaşıyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SuperSampling görüntü kaliteni arttıran bir olay. Oyunu yüksek çözünürlüklü işleyip 1080P ye sıkıştırıyor görüntü kaliteni arttırıyor. Performans modu çoğu oyunda yok bu arada ama 2-3 oyunda denk geldim. GOW serisi ve Jedi Fallen Orderda var mesela onlarda dehşet farkı oluyor 😀

Evet hocam Horizon Zero Down oyununda buna benzer bir şey vardı.

Yani hangisi

PS 5 fat kasada CFİ-13xx serisi yok hocam Slim versiyonlarla gelen CFİ-20xx serisini mi kastettiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlan linki alabilir miyim?
Evet hocam anlarsınız diye düşündüm gerçi anlamışsınız da siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61