Neler Yeni

PS 4 Replika vs Pusat Clutch?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Bütçe
1000
Sizce hangisi ve önerdiğiniz replika modeller var mıdır? Sıkıntısız götürebilcek bir ürün istiyorum. Hikayeli oyun, futbol oyunlar olsun her türlü oyunda kullanırım. Bütçeyi bir tık aşabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Sizce hangisi ve önerdiğiniz replika modeller var mıdır? Sıkıntısız götürebilcek bir ürün istiyorum. Hikayeli oyun, futbol oyunlar olsun her türlü oyunda kullanırım. Bütçeyi bir tık aşabilirim
hocam pusatı hiç ama hiç önermiyorlar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkinci elde Xbox 8.Nesil bulabilirsiniz, mükemmel olur.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Dostum önerim 2. el ps4 kolu
Ya da
Bu kolu kullandım bütçeye göre çok iyi kol al ama ben oyunlarda sinirlenirim saga sola vururum diyorsan alma. Ki zaten replikaların hepsi o ama en iyi replika kol bu.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam pusatı hiç ama hiç önermiyorlar
Evet herkes öyle diyor arkadaşım 1 yıldan fazla kullanıyor hiçbir sorun yaşamadım diyo kendiside farklı arkadaşına önermiş o kişide memnun. Heleki ele oturuş bakımından çok öneren var. Şansa göre kimilerine sorunlu kimilerine sorunsuz gidiyor herhalde. Bende şansız insanım.
İkinci elde Xbox 8.Nesil bulabilirsiniz, mükemmel olur.
Fiyat zorluyor
Dostum önerim 2. el ps4 kolu
Ya da
Bu kolu kullandım bütçeye göre çok iyi kol al ama ben oyunlarda sinirlenirim saga sola vururum diyorsan alma. Ki zaten replikaların hepsi o ama en iyi replika kol bu.
buda replika için çok üst fiyat F710/F310 tercih ederim bu fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Evet herkes öyle diyor arkadaşım 1 yıldan fazla kullanıyor hiçbir sorun yaşamadım diyo kendiside farklı arkadaşına önermiş o kişide memnun. Heleki ele oturuş bakımından çok öneren var. Şansa göre kimilerine sorunlu kimilerine sorunsuz gidiyor herhalde. Bende şansız insanım.

Fiyat zorluyor

hocam nedense bu kolları önermiyorlar ama ben denemedim bişey diyemem alıcaksanız hayırlı olsun

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nedense bu kolları önermiyorlar ama ben denemedim bişey diyemem alıcaksanız hayırlı olsun
eski diye önermiyorlar şahsen bende almak istemem. Ben 3 yıl piranha oyun kolunu sıkıntısız kullandım şimdi sağlam kablosuz bir tane istiyorum her yer kablo kaynadığından.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Fiyat zorluyor

Dostm F310 Kullandım hayatımda kullandığım en kötü kol diyebilirim. İlk başlarda iyi dedim ama kullandıkça bu kolun kötü olduğunu anlıyorsunuz çünkü tuşları çok sert çat çut ses çıkıyor her bastığınızda ancak benim önerdiğim replika ps5 kolu fiyatına göre çok ama çok kaliteli. Replika ps4 kollarından daha kaliteli eğer güvenmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz ben kullandım memnunum ama uzun vade gitmez eğer kola sert davranırsanız. https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-pro-kablosuz-gamepad-pm-HBC00002542RN

Top Bottom