Neler Yeni

Ps 4 Slim 2.el VS Xbox One S 2.el

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
sizce hangisi nintendo yu (Wİİ U) satıp üstüne biraz daha para katıp almayı düşünüyorum
İmzandan anladığım kadarıyla iyi bir bilgisayara sahipsin, o yüzden Xbox'a gerek yok. PS4 öneririm, exc oyunları deneyimlemiş olursun.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
sizce hangisi nintendo yu (Wİİ U) satıp üstüne biraz daha para katıp almayı düşünüyorum
PS4 bilgisayarın iyi en azından PS'nin kendine has velinimetlerinden yararlanırsın

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
PS al geç. Zaten seni ortalama 3-4 yıl götürecek bir bilgisayarın var.

İmzandan anladığım kadarıyla iyi bir bilgisayara sahipsin, o yüzden Xbox'a gerek yok. PS4 öneririm, exc oyunları deneyimlemiş olursun.

PS4 bilgisayarın iyi en azından PS'nin kendine has velinimetlerinden yararlanırsın
ps 4 ün slim kasasının sorunları varmı fan sesi baya fazlaymış sanırım pek bilmiyorum ama

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
ps 4 ün slim kasasının sorunları varmı fan sesi baya fazlaymış sanırım pek bilmiyorum ama
Fan sesi evet var aşırı değil, belli bir süre sonra, yani termal macun falan kuruyunca ya da toz birikince ses bayağı artıyor ama onu da temizleyerek düzeltebilirsin. Bunun dışında CUH Serisine dikkat et. 2216 serisi al. En son sürüm.

Top Bottom