Çok detaylı bir mesaj olmuş, kim bilir ne kadar uğraşmışsınızdır bu mesaj için.Alınır
Bana o kadar parayı bir konsola gömmek saçma geldiği için ben alamayacağım ama bence yeterli bütçeniz varsa ve sizi zorlamayacaksa alınabilir bir konsol. Özellikle PS+ Collection baya iyi.PS 5 alıcam bu ay sonu 4k ekran yok ama 2 aya alıcam. PS PLUS collection + GTA 5 le alacağım
Alınır mı diye sormuş bende alınır dedim ne var bunda ?Çok detaylı bir mesaj olmuş, kim bilir ne kadar uğraşmışsınızdır bu mesaj için.
oyun alacak param var haftada 100 tl alıyorum 1.5 aya 1 oyun alabiiyorum 1080p 60 fps ultrada gta 5 oynamak istiyorumExclusive oyun oynayacak ve oyunlarına para yetiştirebilecek iseniz alın.
Öbür türlü Series X dışında bir şey önermem.
Alınmaz. Oyunları pahalı, ekipmanları pahalı, kendisi pahalı, yapabileceğiniz şeyler kısıtlı. Ona vereceğiniz paraya uzun bir süre sorun yaratmadan istediklerinizi oynayabileceğiniz ve daha fazla işlem yapabileceğiniz bir bilgisayar toplayabilirisinz.PS 5 alıcam bu ay sonu 4k ekran yok ama 2 aya alıcam. PS PLUS collection + GTA 5 le alacağım
Özel oyunları oynama gibi hevesiniz var mı? God of War olsun, TLOU 2 olsun.oyun alacak param var haftada 100 TL alıyorum 1.5 aya 1 oyun alabiiyorum 1080p 60 fps ultrada gta 5 oynamak istiyorum