https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-fiyati,321437397.htmlbu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim,
ithalatçı garantili olmayan adam gibi türk firmasının 2 kol ile sattığı ps5 digital arıyorum
şimdiden teşekkürler.
bu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim,
ithalatçı garantili olmayan adam gibi türk firmasının 2 kol ile sattığı ps5 digital arıyorum
şimdiden teşekkürler.
bu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim,
şimdiden teşekkürler.
İthalatçı garantili diyor büyük sıkıntı![]()
🎮 PS5 & Playstation 5 Oyun Konsolu Fiyatları ve Modelleri - Pasaj
🎯 PlayStation 5 fiyatları ve PS5 modelleri Turkcell Pasaj’da! Diskli ve Digital Edition 1 TB seçenekleri, taksitli ödeme fırsatlarıyla hemen keşfedin.www.turkcell.com.tr
bunu alın hocam
Resmi dağıtımcı (Bilkom) garantili ürünler var. 25 bin TL'den başlıyor. İkinci kolu kendin alırsın.
attınızda ıthalatcı garantılı ama pasajdada bı sıkıntı cıkcagını sanmamİthalatçı garantili diyor büyük sıkıntı
Teknosa sitesine bakıyorum trendyol gibi farklı satıcılar var onada güvenemedim ithalatçı garantilidir diye.
Galiba mediamarktan alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Teknosa garantili herhalde yanında 2. Kolu alsam iyi olur gibi ne diyonuz ?
@Gurkanpiro
https://www.teknosa.com/sony-playst...5-oyun-konsoluithalatci-garantili-p-788560186 hocam aynı teknosa urunu alın bence bunu ekstra kol bıraz pahalıİthalatçı garantili diyor büyük sıkıntı
Teknosa sitesine bakıyorum trendyol gibi farklı satıcılar var onada güvenemedim ithalatçı garantilidir diye.
Galiba mediamarktan alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Teknosa garantili herhalde yanında 2. Kolu alsam iyi olur gibi ne diyonuz ?
@Gurkanpiro