PS 5 Dualsense alacağım yardım lazım

Merhaba dualsense alacağım asağıdaki ürünü buldum amazon da prime olduğu için gün içinde yada 1 gün sonra hemen teslim yapıyorlar sizce alınır mı?

dualsense

PC de çalışır mı?
Eğer bilgisayarınızda kullanacaksanız, Xbox kolunu almanızı öneririm çünkü çoğu oyunla uyumlu. Ancak, Xbox kolunun pil gereksinimi biraz dezavantaj olabilir. Diğer taraftan, DualSense de oldukça kaliteli bir seçenek. Sonuç olarak, her iki kol da tercih edilebilir; bütçenize göre size en uygun olanı almanızda fayda var.

5 farklı versiyonu var da kolun, iç malzemesi ve tasarımı biraz değişiyor sadece. Dıştan aynı.

Drifte gelirsek onu çok rahat anlarsın. Kol senin yaptığın hareketlerden bağımsız hareketler yapar ve belli eder drift olduğunu.
Çoğu kişi versiyon 2 dualsenslerde bu sorunu çözmüşler deniyor sizce nedir bu durum?
Bu linkte verdiğim ürün alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bilgisayarınızda kullanacaksanız, Xbox kolunu almanızı öneririm çünkü çoğu oyunla uyumlu. Ancak, Xbox kolunun pil gereksinimi biraz dezavantaj olabilir. Diğer taraftan, DualSense de oldukça kaliteli bir seçenek. Sonuç olarak, her iki kol da tercih edilebilir; bütçenize göre size en uygun olanı almanızda fayda var.
Teşekkür ederim bütçemi dualsense göre ayarladığım için şuan onu almak istiyorum

Çoğu kişi versiyon 2 dualsenslerde bu sorunu çözmüşler deniyor sizce nedir bu durum?
Bu linkte verdiğim ürün alınır mı?
Yok drift sorunu falan çözülmedi, aynı şekilde devam ediyor.

Rengini beğendiğin varsa al. Yoksa beyaz al geç.

Yok drift sorunu falan çözülmedi, aynı şekilde devam ediyor.

Rengini beğendiğin varsa al. Yoksa beyaz al geç.
Renkli pek tercihim değil linkteki ürünü haftaya sipariş etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri