Neler Yeni

🔥İndirim Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE Bilkom Garantili 29,999TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GirayHan

80+ Platinum
trendyoldaki 20klık makinalarla karşılaştırıyor .d
ortalama onun dediği gibi alınabilir sorun yok bunda fakat amazon'da taksit avantajı var ek olarak 30 gün amazonun garantisi var elektronik ürünleri ben kesinlikle amazon harici başka yerden almamaya çalışıyorum. 30 gün geçse de çoğu zaman yardımcı olduklarına da şahitlik ederim.

Gurkanpiro

80+ Gold
gecen aylarda ps5 aldık nereye sorsak faizsiz taksit yoktu 23k ya hepsıburadada ıkı kollu ıthalatcı aldık

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
ortalama onun dediği gibi alınabilir sorun yok bunda fakat amazon'da taksit avantajı var ek olarak 30 gün amazonun garantisi var elektronik ürünleri ben kesinlikle amazon harici başka yerden almamaya çalışıyorum. 30 gün geçse de çoğu zaman yardımcı olduklarına da şahitlik ederim.
Hocam bence 30k çok para ya çok daha ucuza alabilirsiniz. PS5 e 30k vermek pek mantıklı değil bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
amazon hizmet olarak hepsini yer bitirir gerçekten gözün kapalı alabileceğin bir yer. bende kol olmasa attığınız linki düşünebilirdim ama 2.kolum var maalesef. yoksa daha cazip geldi bana da

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Lütfü A
Bunlardan çok var forumda dırdır. cepte 5 lirası yok sadece gevezelik peşindeler. muhatap alma.

TABİ EFENDİM de geç :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

proyu beklicem görkem. bakalım fiyat ne olacak. lades dedik artık :D
ortalama 20k edecek cihaza ekstradan 10k dandik bi garanti için ödemenin sıcak fırsat olduğunu düşünüp konu açıyorsun o kadar eleştiri geliyor haklı olabilirsiniz demek yok,hep üstten üstten yorumlar.Forumda birine cevap vermek için muhattabından zengin olmak da gerekmiyor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bunlardan çok var forumda dırdır. cepte 5 lirası yok sadece gevezelik peşindeler. muhatap alma.
Kolumdaki saate bir aylığını versen alamazsın. :D
Gevezlik peşi mi? Sen enayiysen 25 liralık cihaza 30 lira verebilirsin. Benim param kıymetli, annenin aldığı pcden sallamak kolay delikanlı. :D

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
üzerine az daha koyarım çıkış zamanında ps6 alırım daha iyi oda olacak 700 dolar civarında tr ye 1K ile gelse 32 33e alınır

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İlla beni rezil kepaze et diye diretti diye atıyorum.
Tek kollu Bilkom garantili, cdli versiyon. 25.500 lira. Dualsense 2500-3000 arasında değişiyor indirim yok bindirim var.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam garantili bir şekilde uyguna satan bir yer varmı sizin bildiğiniz ? ben Mediamarkt dan alacağım ama daha ucuza bulabilirsem oradan da alabilirim. Trendyol gibi yerlerden almak çok sağlıklı gelmiyor bana alıp kullananlarınız varsa tecrübelerinizi aktarabilirsiniz.
Hocam geçen gün amazonda indirime girmişti, fırsat kovalayın.

taksit ile mediamarkt gibi yerlerden alsan bile aynı fıyata gelıyor bunda 9 ay faızsız odeme seceenegı var
Bundan 3 gün önce amazonda 18500 TL gibi fiyata düşüp, 6 ay vade farksız taksit seçeneği ile alınabiliyordu. 30k vermek gerçekten akıl kârı değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom