Neler Yeni

🔥İndirim Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE Bilkom Garantili 29,999TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GirayHan

80+ Platinum
Cok pahali hocqm
bende almayı düşünüyorum açıkçası fakat kararsız kaldım hem konu açarak size göstermek istedim hemde görüş alma niyetindeyim. haa mantığa vurursak fiyat fena değil gibi duruyor da bu para verilir mi onu düşünüyorum :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu fiyatlara oto beklenmeli

GirayHan

80+ Platinum
valla GirayHan paylaştıysa veriyordur muhtemelen :D
ispatlamazsan .... ? tekmeyi yiyenlerden birisn muhtemelen yeni hesapla millete salça olma peşindesin anlaşılan.

açtığım konulardan faydalanıp birde kalkıp burda toksiklik peşinde bak hele bak. Mesela, Petrol ofisi ile anlaşmam mı vardı ben bu konuyu açtığımda ? Yüzlerce kişi benzin aldı bedavaya doldurdu deposunu bunlardan biri de sensin.

Sizin gibi nankörler yüzünden bırakacağım zaten yakın zamanda fırsat atmayı.

1725629594064.png

Son düzenleme:

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
bende almayı düşünüyorum açıkçası fakat kararsız kaldım hem konu açarak size göstermek istedim hemde görüş alma niyetindeyim. haa mantığa vurursak fiyat fena değil gibi duruyor da bu para verilir mi onu düşünüyorum :D
pro beklenir bence

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alınmaz bence, 15 bandında konsol almak mantıklı ama konsola bu kadar para vereceğime bilgisayar alırım daha çok kullanım alanı ve yükseltme seçeneklerine sahip

GirayHan

80+ Platinum
Alınmaz bence, 15 bandında konsol almak mantıklı ama konsola bu kadar para vereceğime bilgisayar alırım daha çok kullanım alanı ve yükseltme seçeneklerine sahip
Bilgisayar var hocam. Akşamları işlerim hafifleyince salona geçip bi kaç oyun atma derdindeyim keza pc başında mahfoluyor vücut oyun oynamaya mecal kalmıyor.

xbox düşündüm bi arada pro çıkacak diyolar onu beklicem artık :D

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayar var hocam. Akşamları işlerim hafifleyince salona geçip bi kaç oyun atma derdindeyim keza pc başında mahfoluyor vücut oyun oynamaya mecal kalmıyor.

xbox düşündüm bi arada pro çıkacak diyolar onu beklicem artık :D
Kasayı televizyona bağlayabiliyorsun diye biliyorum, öyle yapıp üstüne bir de oyun kolu aldın mı tamamdır bu iş :D Kuzenimden bir kaç günlüğüne ödünç almıştım oyun kolunu, benim yatak bilgisayar masasının hemen yanında monitörü çevirip mis gibi oynadım vallahi televizyona bağlamayı unuttum ama sonradan aklıma geldi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom