Neler Yeni

🔥İndirim Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE Bilkom Garantili 29,999TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GirayHan

80+ Platinum
Kasayı televizyona bağlayabiliyorsun diye biliyorum, öyle yapıp üstüne bir de oyun kolu aldın mı tamamdır bu iş :D Kuzenimden bir kaç günlüğüne ödünç almıştım oyun kolunu, benim yatak bilgisayar masasının hemen yanında monitörü çevirip mis gibi oynadım vallahi televizyona bağlamayı unuttum ama sonradan aklıma geldi
Aklıma geldi hocam da televizyon salonda ben çalışma odamdayım. mesafe baya var.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bilgisayar var hocam. Akşamları işlerim hafifleyince salona geçip bi kaç oyun atma derdindeyim keza pc başında mahfoluyor vücut oyun oynamaya mecal kalmıyor.

xbox düşündüm bi arada pro çıkacak diyolar onu beklicem artık :D
xbox en kötü tercih büyük ihtimal

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
ayrıca ben de 2 haftaya mediamarkt dan hemen hemen bu fiyatlara alacağım eğer parayı çok sorun etmiyorsan al bence kapalı kutu sıfır ps5.
kendi kendini alıntılayıp kendine mi soru sorup cevap veriyon anlamadım :D

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
kendi kendini alıntılayıp kendine mi soru sorup cevap veriyon anlamadım :D
yok sana dedim yani alınır mı diye sormuşsun ya ondan.Ben daha önce pcde oynamak için 1 kol aldığım için şunu alacağım:

GirayHan

80+ Platinum
yok sana dedim yani alınır mı diye sormuşsun ya ondan.Ben daha önce pcde oynamak için 1 kol aldığım için şunu alacağım:

proyu bekleme kararı aldım açıkçası. bir kaç arkadaş bekle dedi. mantıklı geldi.

pro çıkınca ortalama bu fiyatlara falan gelirse hadi 5k fazladan gelse diyelim yine daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
bılkom garantısı bıseye yaramıyo alırsanız europe garantılı alın

proyu bekleme kararı aldım açıkçası. bir kaç arkadaş bekle dedi. mantıklı geldi.

pro çıkınca ortalama bu fiyatlara falan gelirse hadi 5k fazladan gelse diyelim yine daha mantıklı.
evet aslında beklemek en mantıklısı ama daha yeni çıkacağı için belki bir iki ay sonra kronik bir sorunu ortaya çıkabilir o yüzden ben şimdi ps5 alacağım. biraz süre geçip ps5 pro artısıyla eksisiyle tamamen oturup belki çıkarsa yeni sürümüyle alacağım.

GirayHan

80+ Platinum
evet aslında beklemek en mantıklısı ama daha yeni çıkacağı için belki bir iki ay sonra kronik bir sorunu ortaya çıkabilir o yüzden ben şimdi ps5 alacağım. biraz süre geçip ps5 pro artısıyla eksisiyle tamamen oturup belki çıkarsa yeni sürümüyle alacağım.
hayırlısı olsun şimdiden güle güle kullan.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,038
Üyeler
160,020
Son üye
ÖMER ALİ3232
Top Bottom