yaptı ama sorun yasayan cok sıkayet var a bakabılırsınızsony bilkomla anlaştı. çekildi sony tr'den
Başlığa bindirim eklenmesi lazım.
@Mehmet Yılmaz bu kategoriye konu onaylama sistemi iyi olabilir.
hocam garantili bir şekilde uyguna satan bir yer varmı sizin bildiğiniz ? ben Mediamarkt dan alacağım ama daha ucuza bulabilirsem oradan da alabilirim. Trendyol gibi yerlerden almak çok sağlıklı gelmiyor bana alıp kullananlarınız varsa tecrübelerinizi aktarabilirsiniz.Geçen 18500 liraya satılıyordu tek kollu modeli. Şahsen 23k üstü edecek bir cihaz değil, isterse 10 yıl garantisi olsun. Pro modeli çıkacak zaten. Fırsat kategorisine girecek bir fiyatı olduğunuda düşünmüyorum.
taksit ile mediamarkt gibi yerlerden alsan bile aynı fıyata gelıyor bunda 9 ay faızsız odeme seceenegı varHem suçlu hem güçlü ya çok komik.
Tek kollu bilkom garantili alıp yanına dualsense alsa bile daha ucuza gelir.
Hocam cok pahali indirim beklerseniz oyun vs alarak bu fiyata alirsibizbende almayı düşünüyorum açıkçası fakat kararsız kaldım hem konu açarak size göstermek istedim hemde görüş alma niyetindeyim. haa mantığa vurursak fiyat fena değil gibi duruyor da bu para verilir mi onu düşünüyorum
Bunlardan çok var forumda dırdır. cepte 5 lirası yok sadece gevezelik peşindeler. muhatap alma.taksit ile mediamarkt gibi yerlerden alsan bile aynı fıyata gelıyor bunda 9 ay faızsız odeme seceenegı var
proyu beklicem görkem. bakalım fiyat ne olacak. lades dedik artıkHocam cok pahali indirim beklerseniz oyun vs alarak bu fiyata alirsibiz
trendyoldaki 20klık makinalarla karşılaştırıyor .dBunlardan çok var forumda dırdır. cepte 5 lirası yok sadece gevezelik peşindeler. muhatap alma.
TABİ EFENDİM de geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
proyu beklicem görkem. bakalım fiyat ne olacak. lades dedik artık