hocam vallaha öyle bir anlatmışsınız ki dilsiz anlatsa daha anlaşılır olurduYukarı ittirince bazen gitmiyor üst te bazen 2 li 2 li. Atlıyor ters çalışıyor üste basıyorum alta gidiyo bazen nasıl çözülür bu ?
L3 analogu ters çalışıyor yani yukarı bastığımda aşağıya gidiyor bazen bir oyuna bakıcam tıklıcam yani bakacağım oyunun altına gidiyorhocam vallaha öyle bir anlatmışsınız ki dilsiz anlatsa daha anlaşılır olurdu
hangi oyunlardaL3 analogu ters çalışıyor yani yukarı bastığımda aşağıya gidiyor bazen bir oyuna bakıcam tıklıcam yani bakacağım oyunun altına gidiyor
analog bozulmuş tamir edilmesi lazımL3 analogu ters çalışıyor yani yukarı bastığımda aşağıya gidiyor bazen bir oyuna bakıcam tıklıcam yani bakacağım oyunun altına gidiyor
cihazın içini açıp temizleyebilirsiniz eğer bozulmuşsa tebrik ederim 1.5 senelik cihazı nasıl bu kadar hızlı bozdunuzGod of war ve fifa 21 de ps store da da oluyor
bence de söylemeyin resetleyin düzelmezse tamirResetlesrk olmaz mı aileme nasıl söylerim ki
arkada bir boşluk var kürdan ucu girecek kadar orda tuş var ona kürdanla bastırınNasıl resetleniyor
Sorunu çözdüm arkadaşlar l3 analoğa dibinde çok pislik birikmiş üfledim biraz düzeldi