Neler Yeni

PS 5 mi Xbox series x mi

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
Öncelikle merhaba arkadaşlar ps5 ve Xbox series x arasında kaldım PS özel oyunların nerdeyse hepsini izledim ama oynamak yine bı ayrı olur diye düşünüyorum, bı yandanda series x in daha sessiz ısınmadan ve güçlü çalıştığını söyleyenler oldu bu yüzden çok kararsız kaldım. ps5 yaklaşık olarak series x ten 3k daha ucuz buda PS için ilgimi çekiyor. bilgisayarım yok ilerde konsol aldıktan sonra 1 2 yıl içinde PC de toplamayı düşünüyorum. sizce hangisi daha mantıklıdır?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar ps5 ve Xbox series x arasında kaldım PS özel oyunların nerdeyse hepsini izledim ama oynamak yine bı ayrı olur diye düşünüyorum, bı yandanda series x in daha sessiz ısınmadan ve güçlü çalıştığını söyleyenler oldu bu yüzden çok kararsız kaldım. ps5 yaklaşık olarak series x ten 3k daha ucuz buda PS için ilgimi çekiyor. bilgisayarım yok ilerde konsol aldıktan sonra 1 2 yıl içinde PC de toplamayı düşünüyorum. sizce hangisi daha mantıklıdır?

İleride kesin olarak PC toplayacaksan Xbox almanın gereği yok.

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İleride kesin olarak PC toplayacaksan Xbox almanın gereği yok.
Yani biraz uzun sürebilir ama ileride bir PC toplamak istiyorum. hocam peki PS plus extra mı yoksa deluxe mi mantikli

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
PS5'in daha fazla piyasası var. PS5'i daha kolay satarsın ve sattığında daha fazla para eder. Ayrıca GTA VI alabilirsen çıktığı gün oynarsın.
Anladım hocam sağolun cevabınız için

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür
4-5 ay sonra satmayı düşünmüyorsan X öneririm.

Daha önce ps exc oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5
ama şuan Sıfır ps5 almak çok büyük hata olur. Ps5 pro çıkalı 2-3 gün oldu ps5 slim 2.el fiyatları düşecek ordan çek bi tane

Kienz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih baş
4-5 ay sonra satmayı düşünmüyorsan X öneririm.

Daha önce ps exc oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5
ama şuan Sıfır ps5 almak çok büyük hata olur. Ps5 pro çıkalı 2-3 gün oldu ps5 slim 2.el fiyatları düşecek ordan çek bi tane
Hocam satmayı düşünmüyorum. exc oyunları hiç oynamadım ama izledim. ikinci el almak istemiyorum pek sıfır fiyatı ilerde düşmez mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedenini sorabilir miyim hocam

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani biraz uzun sürebilir ama ileride bir PC toplamak istiyorum. hocam peki PS plus extra mı yoksa deluxe mi mantikli

Ben oyun konusunda çok kısıtlı bir türü oynadığım için PS Plus'a ihtiyaç duymadım.

Akanzai

80+
Hocam satmayı düşünmüyorum. exc oyunları hiç oynamadım ama izledim. ikinci el almak istemiyorum pek sıfır fiyatı ilerde düşmez mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedenini sorabilir miyim hocam
Daha önce farklı bir konuda detaylıca yazmıştım üşendim şimdi.

Allmuted

80+ Bronze
Exc oyunlar için ps5+deluxe

Top Bottom