Neler Yeni

Öneri Ps 5 oyunları nerden alınır

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Arkadaşlar ps5 konsol aldım cdli versiyon cd oyunu nerden alabilirim güvenli ve sıfır dijital sevmiyorum o cd kutuları vs daha güzel bence önerisi olanlar yazabilirmi birde hangi türlü daha uygun olur dijitalmi cd limi

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre
Arkadaşlar ps5 konsol aldım cdli versiyon cd oyunu nerden alabilirim güvenli ve sıfır dijital sevmiyorum o cd kutuları vs daha güzel bence önerisi olanlar yazabilirmi birde hangi türlü daha uygun olur dijitalmi cd limi
Hocam cdli oyunu herhangi bir yerden alırsınız trendyol vs. sadece en ucuzu kim satıyor ona bakmak lazım fakat dijital ve cdli arasında zaten fiyat farkı var birde dijitale olan indirimler fiyat farkını daha da arttırıyor.Eğer kesinlikle cd istiyorum dijital sevmiyorum deseydim 2. el bakardım yoksa bence dijitalden devam(bazı oyunların cdsi daha ucuz tabi orası ayrı)

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
link varmı sitenin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cdli oyunu herhangi bir yerden alırsınız trendyol vs. sadece en ucuzu kim satıyor ona bakmak lazım fakat dijital ve cdli arasında zaten fiyat farkı var birde dijitale olan indirim zamanları fiyat farkını daha da arttırıyor.Eğer kesinlikle cd istiyorum dijital sevmiyorum deseydim 2. el bakardım yoksa bence dijitalden devam(bazı oyunların cdsi daha ucuz tabi orası ayrı)
hocam dijitale hesap açamadım bi ya nerden açıcam biliyomusunuz pc den

Hocam cdli oyunu herhangi bir yerden alırsınız trendyol vs. sadece en ucuzu kim satıyor ona bakmak lazım fakat dijital ve cdli arasında zaten fiyat farkı var birde dijitale olan indirimler fiyat farkını daha da arttırıyor.Eğer kesinlikle cd istiyorum dijital sevmiyorum deseydim 2. el bakardım yoksa bence dijitalden devam(bazı oyunların cdsi daha ucuz tabi orası ayrı)
bu plus üyeliği işime yararmı birde alayımmı

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre
link varmı sitenin hocam

hocam dijitale hesap açamadım bi ya nerden açıcam biliyomusunuz pc den

bu plus üyeliği işime yararmı birde alayımmı

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Furkan

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,483
İsim
Mert Can Ergün
Konsol oyun sahibinden gibi yerlerden alabilirsin oyna bitir yeni oyun aldığın zaman cüzi miktarda takas yaparak alırsın ya da satıp başka oyun alırsın

Top Bottom