Ps 5 slim 825gb yeni seri ( CFI-2116 )

AggY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
bu ay ps5 slim alacağım yeni seri çıkmış 825gb lik CFI-2116 kodlu. 1t olan versiyonla farkı nedir bilen biri yardımcı olabilirmi.

bu ay ps5 slim alacağım yeni seri çıkmış 825gb lik CFI-2116 kodlu. 1t olan versiyonla farkı nedir bilen biri yardımcı olabilirmi.
Cfi 2016 normal slim al o kasa bende 2 senedir var bir sıkıntısını gormedim hemde 1 tb, yeni cikan slimde sonyin maliyeti dusurmek icin yaptigi degisiklikler var tavsiye etmem hemde 667 gb ssd yetmez

Dümen atmış videoda slimler o kadar da ısınmıyor ısınmasıda normal her cihaz ısınır bi optimizasyon sorunu da yok donanim olarak tamamen ayni butun ps5ler cfi2016 gta 6 yı acmiyicakta yenisi mi acacak
valla hocam bikaç tane forumda daha gördüm yapay zeka işini yazanlar var bilmiyorum artık ne derece doğru

valla hocam bikaç tane forumda daha gördüm yapay zeka işini yazanlar var bilmiyorum artık ne derece doğru
anakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.

güç tüketimi aynı kalmış.

ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş.

yaklaşık 100 gram daha hafif.

1 tb modelinde 2 bellek çipi varken bunda 3 tane kullanılmış.

güç devresi kısmında da (vrm) azalma var: 7 yerine 5.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 bellek çipi disinda bi fark yok hatta vrm sini bile dusurmusler

anakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.

ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş.

hocam çok anlamıyorum özelliklerden performans olarak oyunlarda hangisi daha iyidir gb farkını saymazsak

Hocam bende bir şey sormak istiyorum. Genel olarak 1080p monitörümden oynayacağım ama arada 4k qled 144hz tv var 55inç arada ondanda fc26 veya tlou gibi oyunlar oynarım. Slimmi alayım yoksa bütçe zorlayıp proyamı denesem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,848
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri