Cfi 2016 normal slim al o kasa bende 2 senedir var bir sıkıntısını gormedim hemde 1 tb, yeni cikan slimde sonyin maliyeti dusurmek icin yaptigi degisiklikler var tavsiye etmem hemde 667 gb ssd yetmezbu ay ps5 slim alacağım yeni seri çıkmış 825gb lik CFI-2116 kodlu. 1t olan versiyonla farkı nedir bilen biri yardımcı olabilirmi.
hocam yeni seri çıkmış farkını öğreneyim duruma göre bakacağımBende bundan var,bunu almanızı tavsiye ederim.![]()
Sony Playstation 5 Slim 1 TB Digital Edition CFI-2016
Sony Playstation 5 Slim 1 TB Digital Edition CFI-2016 özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
hocam yeni seri çıkmış farkını öğreneyim duruma göre bakacağım
Cfi 2016 normal slim al o kasa bende 2 senedir var bir sıkıntısını gormedim hemde 1 tb, yeni cikan slimde sonyin maliyeti dusurmek icin yaptigi degisiklikler var tavsiye etmem hemde 667 gb ssd yetmez
Dümen atmış videoda slimler o kadar da ısınmıyor ısınmasıda normal her cihaz ısınır bi optimizasyon sorunu da yok donanim olarak tamamen ayni butun ps5ler cfi2016 gta 6 yı acmiyicakta yenisi mi acacak
şöyle bi video var yeni seri için ne kadar doğru bilmiyorum
valla hocam bikaç tane forumda daha gördüm yapay zeka işini yazanlar var bilmiyorum artık ne derece doğruDümen atmış videoda slimler o kadar da ısınmıyor ısınmasıda normal her cihaz ısınır bi optimizasyon sorunu da yok donanim olarak tamamen ayni butun ps5ler cfi2016 gta 6 yı acmiyicakta yenisi mi acacak
anakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.valla hocam bikaç tane forumda daha gördüm yapay zeka işini yazanlar var bilmiyorum artık ne derece doğru
hocam çok anlamıyorum özelliklerden performans olarak oyunlarda hangisi daha iyidir gb farkını saymazsakanakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.
güç tüketimi aynı kalmış.
ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş.
yaklaşık 100 gram daha hafif.
1 tb modelinde 2 bellek çipi varken bunda 3 tane kullanılmış.
güç devresi kısmında da (vrm) azalma var: 7 yerine 5.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 bellek çipi disinda bi fark yok hatta vrm sini bile dusurmusler
Cok az bir farkla yenisi daha iyidir ama ben eskisini alirdimhocam çok anlamıyorum özelliklerden performans olarak oyunlarda hangisi daha iyidir gb farkını saymazsak
Hocam bende bir şey sormak istiyorum. Genel olarak 1080p monitörümden oynayacağım ama arada 4k qled 144hz tv var 55inç arada ondanda fc26 veya tlou gibi oyunlar oynarım. Slimmi alayım yoksa bütçe zorlayıp proyamı denesemanakart ve soğutma düzeni biraz değiştirilmiş ama ısının dışarı çıkışı açısından çok fark yok.
güç tüketimi aynı kalmış.
ısıyı dağıtan metal parça daha ince ve optimize edilmiş, bu da cihazı hafifletmiş.
yaklaşık 100 gram daha hafif.
1 tb modelinde 2 bellek çipi varken bunda 3 tane kullanılmış.
güç devresi kısmında da (vrm) azalma var: 7 yerine 5.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 bellek çipi disinda bi fark yok hatta vrm sini bile dusurmusler