H helpmi 80+ Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Hüseyin yaşar 5 Aralık 2023 #1 Telefona bağladığımda beni ana ekrana kadar bekliyor girdiğimde telefondan trend yola falan girmeye çalışıyorlar ardından reset liyorum gene aynı şey oluyor bir çözümü varmıdır bunun(ps kolunu reset liyorum)
Telefona bağladığımda beni ana ekrana kadar bekliyor girdiğimde telefondan trend yola falan girmeye çalışıyorlar ardından reset liyorum gene aynı şey oluyor bir çözümü varmıdır bunun(ps kolunu reset liyorum)
Nvidia Mx130 80+ Silver Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 3,419 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,838 İsim Erdem İlgilendiği Kategoriler Futbol 5 Aralık 2023 #2 Böyle birsey yapabileceklerini sanmıyorum.
H helpmi 80+ Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Hüseyin yaşar 16 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nvidia Mx130 yazmış: Böyle birsey yapabileceklerini sanmıyorum Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2023 İstiyorsan denemek istemiyorum ama telefona bağlayıp gösterebilirim
Nvidia Mx130 yazmış: Böyle birsey yapabileceklerini sanmıyorum Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2023 İstiyorsan denemek istemiyorum ama telefona bağlayıp gösterebilirim