Ps Plus Alınır Mı??

Eray_16

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba PS4 slim için ps plus almayı düşünüyorum 1 yıllık sizce almalımiyim yoksa teker teker kendi isteğime bağlı olarak mi almalıyım cevaplarsanız sevinirim

Merhaba PS4 slim için ps plus almayı düşünüyorum 1 yıllık sizce almalımiyim yoksa teker teker kendi isteğime bağlı olarak mi almalıyım cevaplarsanız sevinirim
3 pakete ayrıldı PS+ belki bilmiyorsunuzdur diye söyleyim.

40TL ilk temel paket bence alınmaz. Diğer iki paket alınabilir ama bence Delux paketi yani en üst paket alınması en mantıklı olanı.

Ve bence aylık alma çok pahalıya geliyor. Mesela Delux için konulursak 460TL ye yıllık alabilirken aylığına 70TL vermezdim.

3 pakete ayrıldı PS+ belki bilmiyorsunuzdur diye söyleyim.

40TL ilk temel paket bence alınmaz. Diğer iki paket alınabilir ama bence Delux paketi yani en üst paket alınması en mantıklı olanı.

Ve bence aylık alma çok pahalıya geliyor. Mesela Delux için konulursak 460TL ye yıllık alabilirken aylığına 70TL vermezdim.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler

Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler
Bence çok iyi oldu bu sistem, Delux olanı aldım 1 yılda 2 oyun bitirsen parasını çıkarıyor zaten, üstüne bitirdiğin oyunlar da yanına kâr kalıyor. GOW Ragrarok çıkınca da Delux abonelere deneme sürümü verecek büyük ihtimalle onu bekliyorum bakalım 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,161,404
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri