kendi hesabınıza mı aldınız yoksa yeni hesap oluşuturp mu aldınız belki ilerliyen aylarda satmak içinGece 3'te yansır diye düşünüyorum ama direkt şimdi alın 2000 TL olursa pişman olursunuz.
kendi hesabınıza mı aldınız yoksa yeni hesap oluşuturp mu aldınız belki ilerliyen aylarda satmak içinGece 3'te yansır diye düşünüyorum ama direkt şimdi alın 2000 TL olursa pişman olursunuz.
Hayır neden satıyım. Kendi hesabıma aldım ve niye bu soruyu sordunuz ki??kendi hesabınıza mı aldınız yoksa yeni hesap oluşuturp mu aldınız belki ilerliyen aylarda satmak için
ben oyun aldığımda farklı hesap açıp alıyorum sonra satıyorumHayır neden satıyım. kendi hesabıma aldım ve niye bu soruyu sordunuz ki??
Evet alamıyorsunuz bence iyi yapmışsınız hayırlı olsun.2027ye kadar uzatmıştım. Daha fazlasını alamıyorum değil mi ?
ahhh aynı durumdayım su an bir turlu daha fazla uzatamıorum2027ye kadar uzatmıştım. Daha fazlasını alamıyorum değil mi ?
Siz ne kadar aldıysanız o kadar iyi yapacak bir şey yokahhh aynı durumdayım su an bir turlu daha fazla uzatamıorum
valla 2027 sonuna kadar aldım aama keske 2030 a kadar alsaymısım su an cok pısmanımSiz ne kadar aldıysanız o kadar iyi yapacak bir şey yok![]()
Bence 2027'e kadar aldıysanız iyi ama keşke uzatabilseydinizvalla 2027 sonuna kadar aldım aama keske 2030 a kadar alsaymısım su an cok pısmanım![]()
eylul ayında nays ıle alayım derken sıctıkBence 2027'e kadar aldıysanız iyi ama keşke uzatabilseydiniz![]()
alamıyorum ki bir yanlışlık oldu diyor şansaBence 2027'e kadar aldıysanız iyi ama keşke uzatabilseydiniz![]()
Kimi arayacaksınız?@mehmet_10 ss filan aldım zam gelirse yarın arıyacam diyecem alamadım üstlerine gidecem sinir ettiler gece gece 1 saatir almaya çalışıyom fiyatta aynı