Neler Yeni

Ps Plus Deluxe 2740₺ Oldu!

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
starfield umurumda bıle degıl ıster metadan 10 alsın eglendırıyorsa o oyun benı tamamdır ben derınlere gırmem eglenmeme bakarım olmasıda gereken bu oyun 3 puan dustu dıye oynamam aga dıyorsan sen komple oyun oynama oyunun amacı eglendırmek zaten
IGN bile starfield’a 7 puan vermiş ne diyorsun. Zaten oyun için puanda önemli o zaman sen git 100 üzerinden 30 puan alan oyunları oyna eğlenceli mi git bak.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
IGN bile starfield’a 7 puan vermiş ne diyorsun. Zaten oyun için puanda önemli o zaman sen git 100 üzerinden 30 puan alan oyunları oyna eğlenceli mi git bak.
dedıgımı hala anlamamıssın puanlar onemlı degıl dıyorum starfıeld umurumda degıl dıyorum hala ıgn su kadar vermıs dıyorsun hersey puansa zelda dısında bırsey oynamayalım knk hem dusuk puan alıp sevdıgım oyun var mesela postal serısı ortalama 40 alıyor adamlar ama sevıyorum eglenıyorum

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
dedıgımı hala anlamamıssın puanlar onemlı degıl dıyorum hala ıgn su kadar vermıs dıyorsun hersey puansa zelda dısında bırsey oynamayalım knk hem dusuk puan alıp sevdıgım oyun var mesela postal serısı ortalama 40 alıyor adamlar ama sevıyorum eglenıyorum
Knk sende bunu anlamıyorsun insanlar için puanda önemli IGN bile çöp bir oyuna 8 vermiş ama starfield’a 7 vermiş ve metacritic puanlarıda yavaş yavaş düşüyor.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Knk sende bunu anlamıyorsun insanlar için puanda önemli IGN bile çöp bir oyuna 8 vermiş ama starfield’a 7 vermiş ve metacrit puanlarıda yavaş yavaş düşüyor.
bazıları ıcın onemlı eglenmesını bılen adamlar metaya bakmıyor cogu kanal ve kısıler bılıyorum metaya bakmadan oynuyorlar eglenıyorlar veyahut eglendırıyorlar ve hala starfıeld dıyorsun umurum dısı dıyorum ıgn 7 verdı dıyorsun knk STARFIELD UMURUMDA DEGIL 40 ALSIN DEGIL LAN

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
O zaman neden insanlarına fanboy diyip geçiyorsunuz?
ben fanboy demedımkı knk dıyen kısılerede katılmıyorum zaten ben zaten bastakı yazıyı ıronısıne yazdım gulucukte attım fakat ıronı ısaretı koymadım dıye anlamamıs olabılırsın np dedıgım gıbı ne sadece metaya bakanlara bak metaya bakabılırsın ama oyunu full metaya atamak sacma knk ve fanboy dıyenlere katılmıyorum ha tabı yunusunda dedıgı bazı seylere katılmıyorum serıes x rezalet performans var dıyor o performansı gormedım belkı sansıma gormemısımdır bılemem fakat adam xbox ve mc hakkında cok konu acıyor dıye fanboy algısı normal fakat ben katılmıyorum dedıgım gıbı

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
ben fanboy demedımkı knk dıyen kısılerede katılmıyorum zaten ben zaten bastakı yazıyı ıronısıne yazdım gulucukte attım fakat ıronı ısaretı koymadım dıye anlamamıs olabılırsın np dedıgım gıbı ne sadece metaya bakanlara bak metaya bakabılırsın ama oyunu full metaya atamak sacma knk ve fanboy dıyenlere katılmıyorum ha tabı yunusunda dedıgı bazı seylere katılmıyorum serıes x rezalet performans var dıyor o performansı gormedım belkı sansıma gormemısımdır bılemem fakat adam xbox ve mc hakkında cok konu acıyor dıye fanboy algısı normal fakat ben katılmıyorum dedıgım gıbı
Bende katılmıyorum ve attığın yorumu ironi olduğu bilmiyordum çünkü bu yoktu (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse hocam iyi geceler ben kaçar :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
hocam yanlıs anlamayın ama nerede starfıeld 83? şuan 88
Ben 83 demedim böyle düşmeye devam ederse 83 olur dedim ve pc için 88 ama xbox için 86.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,650
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom