Ps Plus Deluxe 2740₺ Oldu!

2026ya kadar almıştım. Bu konuyu görünce girip baktım hala 460₺ ?

Alınmıyor mu gerçekten?
Şuan alınabilir bence deneyin
Post automatically merged:

Arkadaşlar lütfen alacaklar hemen alsın daha zamlanmamışken alsın geçin bu arada 2025’ten sonra izin vermiyor sistem.

Alınmıyor şuan deniyorum
Bir hata oluştu diyor :D
Neyse ki geçen hafta almıştım

Şuan alınabilir bence deneyin
1 yıllık aldım essential şimdi yarını beklemek istemedim. Zaten normalde pc oyuncusuyum ps5'ten ea fc 24 oynayacağım için essential lazımdı bana 240tl ye 1 yılı kurtardım.

Alınmıyor şuan deniyorum
Bir hata oluştu diyor :D
Neyse ki geçen hafta almıştım
Ben alabildim hocam iyiki şimdi.

1 yıllık aldım essential şimdi yarını beklemek istemedim. Zaten normalde pc oyuncusuyum ps5'ten ea fc 24 oynayacağım için essential lazımdı bana 240tl ye 1 yılı kurtardım.
Yani extra veya deluxe öneririm ama size essential yetiyorsa sıkıntı yok keşke 1 yıl daha alsaydınız.

bu konu gamepass e pahalı dıyen yunusa gelsın :D

Aga şimdi ne alaka Şuan hala game pass daha pahalı

Hocam o kadar bütçe yok maalesef. Zaten belki de şu anda sadece essential alınabiliyordur🤣Diğer arkadaşta hata vermiş
Tamamdır hocam.

Zaten belki de şu anda sadece essential alınabiliyordur🤣Diğer arkadaşta hata vermiş
Sanmıyorum.

Aga adam fanboy felan değil anlayın artık siz fanboy diyip geçiyorsunuz ama adam kaynak sunuyor ve starfield çıktı çıktığı zaman herkes oynadığı zaman yavaş yavaş puanı 83’e kadar düşecek ve Şuan 86.

Son düzenleme:
Aga şimdi ne alaka Şuan hala game pass daha pahalı

Tamamdır hocam.

Sanmıyorum.

Aga adam fanboy felan değil anlayın artık siz fanboy diyip geçiyorsunuz ama adam kaynak sunuyor ve starfield çıktı çıktığı zaman herkes oynadığı zaman yavaş yavaş puanı 83’e kadar düşecek ve Şuan 86.
starfield umurumda bıle degıl ıster metadan 10 alsın eglendırıyorsa o oyun benı tamamdır ben derınlere gırmem eglenmeme bakarım olmasıda gereken bu oyun 3 puan dustu dıye oynamam aga dıyorsan sen komple oyun oynama oyunun amacı eglendırmek zaten

Geri