PS Vita'da witcher 3?

Reaksiyon skoru
75
Selamlar internette gezinirken Vita da witcher 3 oynandığını gördüm bu konsolda değişiklik falan yapılarak mı sağlanıyor yoksa cidden Vita için de çıkarmışlar mı ona göre Vita alacağım bu mümkün ise.

Selamlar internette gezinirken Vita da witcher 3 oynandığını gördüm bu konsolda değişiklik falan yapılarak mı sağlanıyor yoksa cidden Vita için de çıkarmışlar mı ona göre Vita alacağım bu mümkün ise.
witcher 3 vita için çıkmadı el konsolu olarak alacaksan switch al

eğer bir konsol alacaksan 2.el ps3 alabilirsin
Benim konsollar hakkında pek bilgim yok.Daha 3 gün önce PC kullanıyordum ekran kartı chipseti 2.kez bozuldu ben de bari yeni bir cihaz alayım dedim.En son witcher 2 bitirdim bari almışken 3.de açılsın istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim konsollar hakkında pek bilgim yok.Daha 3 gün önce PC kullanıyordum ekran kartı chipseti 2.kez bozuldu ben de bari yeni bir cihaz alayım dedim.En son witcher 2 bitirdim bari almışken 3.de açılsın istiyorum.
Yani böyle ucuz bı konsol var mı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani böyle ucuz bı konsol var mı
PS3 alabilirsin ancak Witcher 3 çalışmaz witcher 3 için Xbox one S alabilirsin 2.el ancak bütçeni aşar tahminimce o yüzden PS3 al en azından oyun yükleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,234
Üyeler
187,647
Son üye
Rqna Ceyhan
Geri