Neler Yeni

PS vs XBOX Kararsızlığı Yaşıyorum

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
PS5 almak uzun vadede daha mantıklı olacaktır.
Series S bir kaç yıl sonra 30 FPS oynatmaya başlayabilir.
bak bu adam bilir enis kirazoğlu fan adamın dediği doğru al ps5 ilerde calısır alırsın 4k 2k monitör tv hayırlı olsun şimdiden

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Series s 9.nesil sonuna kadar götürecek. Hatta ondan sonra 2 yıl daha götürür. Şuan 3800tl kaçırma derim. Yanında gamepass ile tadından yenmez.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
PS5 Digital Edition + ucuzundan bir 4K monitör.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
Ps5 bildiğiniz gibi stoklarda yok ve stoklara gelince almak istiyorum. Fakat şöyle bir sorunum var 4k tv veya monitöre sahip değilim. Ps alırsam tv alma imkanım yok birkaç seneye belki. Ben de bu durumda xbox series s alayım diyorum fakat burada da bu konsolun ömrü ne olacak sorusu aklıma takılıyor. 1080p tv var hani monitör alabilirim belki uygun fiyata. Dualsense ve ps deneyimini yaşamak istiyorum ama 4k kullanamayacağım anlamsız geliyor. Siz olsanız ps5 digital edition mu alırdınız (2 yıla tv veya monitör alabilirim) yoksa hiç değmez xbox series s al seni üzmez mi diyorsunuz. Daha önce hiç konsolum olmadığını varsayarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
dostum oyun alacak paran yoksa ps5 e yaklaşma ama oyun alacak paran varsa ps5 tercih edilebilir paran yoksa gamepass le xbox series x alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
cevaplarınız için teşekkür ederim ps5 digitalin tr fiyatını birkaç ay bekleyip görücem eğer çok pahalı olursa xbox series s çekerim

Top Bottom