Neler Yeni

PS3 güvenli moda alamıyorum

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Yapmam gereken herşeyi yaptım fakat bir usb kablosuyla kolu bağlayın ve PS tuşuna basın yazısında PS tuşuna basıyorum ve güvenli mod yerine normal PS3 ana menüsünü açıyor nasıl çözebiliriz bu durumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Buradan daha detaylı bir bilgiyle yapabilirsin. Eğer bu yollarla başaramadıysan tekrar yaz diğer yolu söyleyim.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan daha detaylı bir bilgiyle yapabilirsin. Eğer bu yollarla başaramadıysan tekrar yaz diğer yolu söyleyim.
Hocam herşeyi doğru yapıyorum sadece PS tuşuna basınca güvenli modu 1 2 saniyeliğine açıyor ama sonra kapayıp normal ana menüye dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Hocam herşeyi doğru yapıyorum sadece PS tuşuna basınca güvenli modu 1 2 saniyeliğine açıyor ama sonra kapayıp normal ana menüye dönüyor
Aga açtıktan sonra 1-2 saniye içinde ana menüye dönüyorsa bu konu hakkında bilgim yok. Ve neden olduğunu ne kadar düşünsemde bilemiyorum aklıma bir çözüm gelmiyor. İçeriden açmayı denesene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Güvenli modu hen uygulamasını silmek için açmaya çalışıyorum orjinale döndürcem ama güvenli modda olmuyor başka bi yöntemi varmı bunun
Aga buradan bakarak tamamen format at hen uygulamasını nasıl silebilirsin bilmiyorum o uygulamayı daha önce yüklemedim. Ama yazılımsal bir hata olunca ve çözemiyorsam format basıyordum ben daha temiz oluyor.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Aga buradan bakarak tamamen format at hen uygulamasını nasıl silebilirsin bilmiyorum o uygulamayı daha önce yüklemedim. Ama yazılımsal bir hata olunca ve çözemiyorsam format basıyordum ben daha temiz oluyor.
Hen PS3 kırmak için kullanılan bi uygulama aldığım arkadaşım kırmış bende orjinale çeviricem

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,065
Üyeler
164,430