Hocam mesajinizi biraz gec ggoruyoum kusura bakmayin, thanos diye bi magaza indirdim, oyunlar falan var ama girebilmek icin psn e giris yap diyor. psn e giris yapmaya calisincada sistemi guncelle yoksa giremezsin diyor ama sistem guncellenmiyor. ne yapacagim?pkgi store vardı onu indir enable hen yap.
bu kanalda var detaylı.Hepsi Bir Arada
Selam arkadaÅlar. Hepsi Bir Arada kanalına hoÅ geldiniz. Kanalımızda pek çok video türü bulabilirsiniz. Daha çok PS1-PS5, Emulator, Bilgi Videoları, Hugo Videoları, EÄlence videoları baÅta olmak üzere sürpriz videolara da hazırlıklı olun. Kanalda genel olarak 2 kiÅi olacaÄız...www.youtube.com
onlar HEN adlo programı indirip aktifleştirmediğiniz için.o mağazalar HEN olan playstationlarda çalışıyor.Hocam mesajinizi biraz gec ggoruyoum kusura bakmayin, thanos diye bi magaza indirdim, oyunlar falan var ama girebilmek icin psn e giris yap diyor. psn e giris yapmaya calisincada sistemi guncelle yoksa giremezsin diyor ama sistem guncellenmiyor. ne yapacagim?
Hocam bende de hen var, webman diye bişey indirdim düzeldi heralde. 1-2 oyun denedim açılıyordu, teşekkürleronlar HEN adlo programı indirip aktifleştirmediğiniz için.o mağazalar HEN olan playstationlarda çalışıyor.