İlginçmiş İlk Defa Duydum .benim de tam bir bilgim yok fakat harddiske oyun yükleyerek çalıştırma diye biliyorum
teşekkürlerFark etmez hen ile kirabilirsin
internetten biraz araştırdım farklı yöntemler varmış galiba ama ben hen ile yapacağımHangi anlam da kırmak anlamadım?
Oyunları internetten indirip oynamak için.Hangi anlam da kırmak anlamadım?
hocam link atmak yasak değilse bi link atabilir miyimCd leri sorunsuz şekilde kullanabiliyorsun. Bende kırılmış ps3 kullanıcısıyım sorularını sorabilirsin.
Korsan link paylaşımı yasak.hocam link atmak yasak değilse bi link atabilir miyim
youtubeden bir video atacağım ayrıca ps3ün sürümü fark eder mi kırma işlemi içinKorsan link paylaşımı yasak.
Bilmiyorum, ama etmez galiba. Kırarken de ben kırmamıştım ps3 ü. Oyuzden bu konu hakkında pek yardımcı olamayacağım. Farklı bir sorun olursa söyleyebilirsin.youtubeden bir video atacağım ayrıca ps3ün sürümü fark eder mi kırma işlemi için
tamamdır hocam çok teşekkür ederimBilmiyorum, ama etmez galiba. Kırarken de ben kırmamıştım ps3 ü. Oyuzden bu konu hakkında pek yardımcı olamayacağım. Farklı bir sorun olursa söyleyebilirsin
teşekkürlerMantıklı bence.
kendim yapmayı düşünüyorum ama modele uygun bi video bulamadım maalesef yarın elektronik dükkanına gidip orada yaptırmayı düşünüyorumKırmayı kendiniz yapacaksan bilgin yoksa modeline dikkat edip modele uygun videoyu izleyerek kırmayı yaparsın. Bir dünya video ve forum icerigi var. Model çok önemli