TunahanUygur
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar ps3 multimanı açtığımda birden bire cızırtı sesi gelmeye başlıyor çözümü nedir
Hocam cihazım eski artık 100 tl den aşşağıyada oyunları bulunmuyor rtx2060 lı bilgisayarım var ama eski nostaljik oyunları oynamak istiyorum internettede cidden fahiş fiyatlara satıyorlarKorsana destek yok.
Multiman Sadece Korsan oyun Oynama İşlevini Yerine Getirmiyor.Korsana destek yok.
Sonuçta program Sony destekli legal bir program değil.Multiman Sadece Korsan oyun Oynama İşlevini Yerine Getirmiyor.
MM Sadece oyun oynama işlevini görmüyor ki. Medya oynatma, dosya transferi gibi işlevleri de yapıyor.Hocam cihazım eski artık 100 TL den aşşağıyada oyunları bulunmuyor rtx2060 lı bilgisayarım var ama eski nostaljik oyunları oynamak istiyorum internettede cidden fahiş fiyatlara satıyorlar
Çözdüm hdmı ile ilgiliymiş teşekkürlerBu tarz konulara gelip bir bilgisi olmadan korsana destek yok diyenlere ayar oluyorum çözümü biliyorsan söyle bilmiyorsan reportlarsın ceza alıncak bir durum varsa alır.
Önceden böyle bir sorun yoksa HDD ya da HDMI kablosunda olabilir muhtemen sorun.