Neler Yeni

Ps3 Süper Slim Çok Kasıyor

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba, ben birkaç gün önce ikinci el olarak ps3 süper slim aldım. içerisinde 50ye yakın kopya oyun bulunuyor. Üründen şikayetim bütün oyunlarda aşırı fazla kasıyor,ısınıyor, göz zevkini bozuyor, tahminen 15-30 fps arasında takılıyor
Ürün çok kirli tozlu gözükmüyor.
Sizce nedeni ne olabilir.
Oyunlar kopya korsan çakma olduğu için midir?
İşlemci de sıkıntılar sorunlar, termal macun değişikliği vs midir?
Vs. Vs.

Kaggan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Kaan Kandemir
Merhaba, ben birkaç gün önce ikinci el olarak ps3 süper slim aldım. içerisinde 50ye yakın kopya oyun bulunuyor. Üründen şikayetim bütün oyunlarda aşırı fazla kasıyor,ısınıyor, göz zevkini bozuyor, tahminen 15-30 fps arasında takılıyor
Ürün çok kirli tozlu gözükmüyor.
Sizce nedeni ne olabilir.
Oyunlar kopya korsan çakma olduğu için midir?
İşlemci de sıkıntılar sorunlar, termal macun değişikliği vs midir?
Vs. Vs.
Büyük ihtimal ya tamir görmüş ve arzası var yada içindeki malzemelerden almış yada bozmuş olabilir yada hafıza full se de yapıyor olabilir ben olsam teknik servise gösterim ama istersen 300-800 TL arası ssd yada hard disk alabilirsin oda fps artıra bilir yada oynamdığın oynayıp ben birdaha oynamıycam dediğin oyunlar da sile bilirsin

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal ya tamir görmüş ve arzası var yada içindeki malzemelerden almış yada bozmuş olabilir yada hafıza full se de yapıyor olabilir ben olsam teknik servise gösterim ama istersen 300-800 TL arası ssd yada hard disk alabilirsin oda fps artıra bilir yada oynamdığın oynayıp ben birdaha oynamıycam dediğin oyunlar da sile bilirsin
Merhaba cevabın içim teşşekür ederim. Öncelikle depolama dolu sayılır,
Ben sorunun oyunlarda mı konsolda mı öğrenebilmek adına birkaç oyun cd satın aldım
Ve cd oyunlarında fps daha stabil ve düzgün oluyordu. Ama hala çözebilmiş değilim.

Yasink.24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
Bende de öyle bir sıkıntı vardı oyun silmiştim 15 tane öyle kendine gelmişti oynamadığın oyun varsa silebilirsin kendine gelir donanımsal bir sıkıntısı yoksa ama...

Top Bottom