Xbox one fiyatları bana düşük geldi nedense ps3 lerle hemen hemen aynı fiyat ortalama 800-1000 arası. Neden böyle sizce.xbox one ps4 ile rakip.. ps3 bir önceki nesil. ikisi arasında tabii ki xbox one.
tabii ki xbox one
Xbox one ile oyun olması önemli değil benim için zaten alırsam game pass de alırım. Game pass xbox one da varmı?xbox one ps4 ile rakip.. ps3 bir önceki nesil. ikisi arasında tabii ki xbox one.
oyunlara çok para vermemek açısından ve daha yeni nesil olduğu için xbox tabii ki de.çek game pass i rahatına bak her türlü oyun var içindeArkadaşlar 50 oyunlu 3 kol 500 gb ps3 ümü satıp hemen hemen aynı fiyata 1 kol 5 oyun xbox one lar var. Sizce geçilir mi? Bir sorunu varmı xbox one ın? ( Düz one, s kasa değil siyah büyük olan kasa)
evet vardırXbox one fiyatları bana düşük geldi nedense ps3 lerle hemen hemen aynı fiyat ortalama 800-1000 arası. Neden böyle sizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xbox one ile oyun olması önemli değil benim için zaten alırsam game pass de alırım. Game pass xbox one da varmı?
xbox one biraz eksik bir konsoldu. o yüzden tutmadı. one s'de biraz da olsa düzelttiler. o yüzden düz one biraz daha ucuz. alınabilir. temizse bir sıkıntı yaşatmaz. bir neslin oyunlarını ve hatta geriye uyumluluk ile daha fazlasını oynayabilirsin.Xbox one fiyatları bana düşük geldi nedense ps3 lerle hemen hemen aynı fiyat ortalama 800-1000 arası. Neden böyle sizce.
Xbox one ile oyun olması önemli değil benim için zaten alırsam game pass de alırım. Game pass xbox one da varmı?
gamepass xbox ve pc de varXbox one fiyatları bana düşük geldi nedense ps3 lerle hemen hemen aynı fiyat ortalama 800-1000 arası. Neden böyle sizce.