Neler Yeni

PS4 + 1 TB SSD + 144 Hz monitör mü yoksa Xbox Series S + 144 Hz monitör mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Miraç Arda Şener
Arkadaşlar bir konsol almayı düşünüyorumda sizce ps4 alıp yanına 1tb ssd alıp birde güzelinden 144hz monitör çeksemmi daha güzel olur yoksa xbox series s alıp yanına güzel bir 144hz monitör çeksemmi daha güzel olur?

Not: Bütçe 7k,Aşağılayıcı,saçma,absürt yorum atmayın,objektif olun kendinizi benim yerime koyun,durumum şuanlık fazla iyi değil bekleyebilirim. Beklentilerim çok yüksek değil tatmin edici olsa yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Miraç Arda Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bir konsol almayı düşünüyorumda sizce ps4 alıp yanına 1tb ssd alıp birde güzelinden 144hz monitör çeksemmi daha güzel olur yoksa xbox series s alıp yanına güzel bir 144hz monitör çeksemmi daha güzel olur?

Not: Bütçe 7k,Aşağılayıcı,saçma,absürt yorum atmayın,objektif olun kendinizi benim yerime koyun,durumum şuanlık fazla iyi değil bekleyebilirim. Beklentilerim çok yüksek değil tatmin edici olsa yeter.
Dipnot:Harddiski satıcam yani sistemde sadece ssd kalıcak :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Xbox Series S 60 FPS üstü verebilecek bir cihaz ise onla 144HZ monitör güzel olabilir.
İlerde sıkılırsan 1 2 seneye de satar PC toplarsın 144HZ Monitör de artın olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Miraç Arda Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben emin olamadım 1 tb ssd li ps4 + 144 hz monitör daha cazib geliyor sanki :/

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ben emin olamadım 1 tb ssd li ps4 + 144 hz monitör daha cazib geliyor sanki :/
PS4 artık alınmaz, alacaksan 2. elden ucuza alabilirsin ama 60 FPS üstü veremediğinden 144HZ monitör gereksiz olacak.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Xbox series s 2k 120 fps oyun oynatabiliyor 2k 75hz montiror+ xbox series s güzel ikili olabilir

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11

PS4 alıyorsan 144hz monitör gereksiz. Xbox mı PS mi konusu sana kalmış. The Last of Us, God Of War gibi exclusive oyunları deneyimlemek istiyorsan PS4 al. Ama Forza, Gears gibi oyunları oynamak istiyorsan Xbox al. Ben olsam oyunları daha iyi olduğu için PS4 alırdım yanına da 1TB ssd alıp baya bi oyun oynardım. Sana kalmış. Tercih senin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Miraç Arda Şener
Xbox series s 2k 120 fps oyun oynatabiliyor 2k 75hz montiror+ xbox series s güzel ikili olabilir
2 tarafda çok makul gözüküyor ama series s den hafızası nedeni ile emin olamadım hala :/ beni tatmin edicek cevabı bulamıyorum monitör series s + ekstra ssd alıncada series x fiyatına geliyor onun yerinede series x alıp televizyonda oynamak var şimdide kafam karıştı yaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 alıyorsan 144hz monitör gereksiz. Xbox mı PS mi konusu sana kalmış. The Last of Us, God Of War gibi exclusive oyunları deneyimlemek istiyorsan PS4 al. Ama Forza, Gears gibi oyunları oynamak istiyorsan Xbox al. Ben olsam oyunları daha iyi olduğu için PS4 alırdım yanına da 1TB ssd alıp baya bi oyun oynardım. Sana kalmış. Tercih senin
evet işte oda çok güzel ya 1tb ssd canavar gibi bir ps4 ve 4k 60hz monitör çok iyi olur oda iyi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
2 tarafda çok makul gözüküyor ama series s den hafızası nedeni ile emin olamadım hala :/ beni tatmin edicek cevabı bulamıyorum monitör series s + ekstra ssd alıncada series x fiyatına geliyor onun yerinede series x alıp televizyonda oynamak var şimdide kafam karıştı yaaa

evet işte oda çok güzel ya 1tb ssd canavar gibi bir ps4 ve 4k 60hz monitör çok iyi olur oda iyi
Bu arada alacaksanız PS4 Pro alın. Çok daha iyi bir cihaz normal PS4'e göre.

Burada önemli olan şey ne oynamak istediğin. Bi düşün, dediğim gibi sen bu exc oyunları deneyimlemek istiyorsan PS4 al öbür türlüyse Xbox. Yani tatmin edici cevabı kendi kendine vermen lazım :)

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş

ps 5 çıktığı için bence ps 4 e daha özel oyunlar çıkmaz bence xbox alman daha mantıklı hem gamepass var hem daha yeni nesil ben xbox alırdım senin yerinde olsaydım

Top Bottom