S Swixyy 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 659 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim uğur 13 Ekim 2024 #1 Ps4 almayı düşünüyorum ama oynamak istediğim oyun Türkçe altyazılıymış sanırım dublaj sadeçe ps5 temi var ps4 te last of us 1 türkce değilmi
Ps4 almayı düşünüyorum ama oynamak istediğim oyun Türkçe altyazılıymış sanırım dublaj sadeçe ps5 temi var ps4 te last of us 1 türkce değilmi
AkifM2009 80+ Bronze Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 721 Dahası Reaksiyon skoru 190 Konum Polnareffland İsim Akif Memmedov İlgilendiği Kategoriler Telefon önerileri Instagram AkifM2009 2 Kasım 2024 #2 Swixyy yazmış: Ps4 almayı düşünüyorum ama oynamak istediğim oyun Türkçe altyazılıymış sanırım dublaj sadeçe ps5 temi var ps4 te last of us 1 türkce değilmi Devamı için tıklayın... ps4 de sadece altyazi var dublaj sozde remake olan ps5 versiyonuna ozel pc de de var dublaj
Swixyy yazmış: Ps4 almayı düşünüyorum ama oynamak istediğim oyun Türkçe altyazılıymış sanırım dublaj sadeçe ps5 temi var ps4 te last of us 1 türkce değilmi Devamı için tıklayın... ps4 de sadece altyazi var dublaj sozde remake olan ps5 versiyonuna ozel pc de de var dublaj