Ps4 Ederi Ne Kadar Eder?

Reaksiyon skoru
7
Bi tanıdık satıyor. 6500 dedi. Ps4 slim 500gb temiz 2021 de alınmış 1 kol (orjinal mi belli değil) 2 oyun God of War ve GTA5. Alınıp satmak için 6500 tl verilir mi acil?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bi tanıdık satıyor. 6500 dedi. Ps4 slim 500gb temiz 2021 de alınmış 1 kol (orjinal mi belli değil) 2 oyun God of War ve GTA5. Alınıp satmak için 6500 tl verilir mi acil?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
içi açılmamış oyunlarda temizse iyi gibi kol orjinal olsa net ederdi diyebilirim ( fazlaca konsoloyun izledim :D )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki gidip sende canlı yayınlara bakarsan yanında oyunlarla 5 6 civarına alıyor esnaf olarak

Hangi seri olduğuna bağlı olarak alınabilir. Ama 500gb az. Ben 2023'te Pro'yu 8K'ya satmıştım. 1 kol içinde de 5-6 oyun vardı.

Hangi seri olduğunu nasıl anlayacağım hocam? Cahilliğime verin gerçekten bilmiyorum.

1745865640535.png

Hocam iş daha ciddiye binerse detaya girerim şuan rahatsız etmek istemiyorum. Sadece 2021 yılında satın alınan temiz bir ps 4 en az 6000 TL yapmalı. Eğer bu koşul karşılanıyorsa detaylara gireceğim. Sizce 6k eder mi?

Sıkıntılı seri ise değmez, onu anlatmaya çalışıyorum. CUH olayının bazılarında fazla ısınma, fazla fan sesi, değişik değişik kronik sıkıntıları var. Sıkıntısız seri ise alınabilir, ama sıkıntılıysa bence değmez.

Sıkıntılı seri ise değmez, onu anlatmaya çalışıyorum. CUH olayının bazılarında fazla ısınma, fazla fan sesi, değişik değişik kronik sıkıntıları var. Sıkıntısız seri ise alınabilir, ama sıkıntılıysa bence değmez.
Sağolun hocam. Yarın serisi için yazsam müsait olur musunuz acaba?

Sağolun hocam. Yarın serisi için yazsam müsait olur musunuz acaba?

Olurum olurum sıkıntı olmaz.

Bak burada arkadaş güzel bir rehber hazırlamış. Burası sana yardımcı olacaktır.

Olurum olurum sıkıntı olmaz.

Bak burada arkadaş güzel bir rehber hazırlamış. Burası sana yardımcı olacaktır.
Çok sağolun hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz. Siz bunları söylemeseniz almış olacaktım herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,134
Üyeler
173,766
Son üye
Orcunaslan036
Geri