TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
gta 5 kırık oynuyorum online serverlere girebiliyorsunuzOnline oyunlar oynayamıyorsun serverlarına giremiyorsun korsan oyun yüklüyorsun gibi düşün
gta 5 kırık oynuyorum online serverlere girebiliyorsunuzOnline oyunlar oynayamıyorsun serverlarına giremiyorsun korsan oyun yüklüyorsun gibi düşün
indirimde oyunlar iyi fiyatlara düşüyor. bende yaklaşık 4 5 yıl kullandım ve bende kırdırmayı önermiyorum. pc de oldukça fazla crackli oyun oynayan birisi olarak. ps4 ün kırılması bana çok saçma geliyorbir ps4 kullanıcısı olarak 5 yılı aşkındır kullanıyorum ve kırdırmanı önermem çünlü kırdırdığın zaman oyunları yükletebilirsin bi ps4 kıran yerlerde fakt hiçbir şekilde online olarak oyun oynayamazsın sadece ofline oyunlar ve ofline olarak oyun oynayabilirsin
Kıran var fakat zararı olacağını düşünüyorum yerinizde olsam yapmazdımArkadaşlar ps4 alıp kırdırmak istiyorum. Oyunları illegal şekilde yükleyip oynayabiliyormuşuz duyduğuma göre. Bu işlem nasıl yapılıyor? Oyunların hepsini ücretsiz oynayabilir miyim? Ne gibi zararları var cihaza? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Game pass gibi bir sistem geliştirsinler alalım. Bize sundular da biz mi yok dedikindirimde oyunlar iyi fiyatlara düşüyor. bende yaklaşık 4 5 yıl kullandım ve bende kırdırmayı önermiyorum. pc de oldukça fazla crackli oyun oynayan birisi olarak. ps4 ün kırılması bana çok saçma geliyor
Giremezsin diye biliyorumgta 5 kırık oynuyorum online serverlere girebiliyorsunuz
katılıyorum mesaj olarak kulanıcı adını yazarsan oynarızindirimde oyunlar iyi fiyatlara düşüyor. bende yaklaşık 4 5 yıl kullandım ve bende kırdırmayı önermiyorum. pc de oldukça fazla crackli oyun oynayan birisi olarak. ps4 ün kırılması bana çok saçma geliyor
psplus sistemi var güzel oyunlar düşüyor oradanGame pass gibi bir sistem geliştirsinler alalım. Bize sundular da biz mi yok dedik
hocam şöyle psn hesabımdan kırık olup olmadığı anlaşılırsa hesap askıya alınıyor memnunum fakat istediğim gibi olmadı çok para verceğine az verip kırık oynamak saçma beKral online oyunlar umurumda değil. Hikayeli oyunlar oynamak istiyorum sadece. Sen kırdırdığına memnun musun?
Keşke burada da oyunlar maksimum 80-100 birim olsaydıda bunları tartışmak zorunda kalmasaydık.KIRMANI TAVSİYE ETMEM . CRACK OYUN SEVDİĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL EMEK HIRSIZLIĞIDIR.
Online yok diye biliyorum.Arkadaşlar ps4 alıp kırdırmak istiyorum. Oyunları illegal şekilde yükleyip oynayabiliyormuşuz duyduğuma göre. Bu işlem nasıl yapılıyor? Oyunların hepsini ücretsiz oynayabilir miyim? Ne gibi zararları var cihaza? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Bu konuda çok haklısın .Keşke burada da oyunlar maksimum 80-100 birim olsaydıda bunları tartışmak zorunda kalmasaydık.![]()
karantinanın başlarında iken pc ye geçmek için sattımkatılıyorum mesaj olarak kulanıcı adını yazarsan oynarız