Neler Yeni

Ps4 Kırdırmak Nedir?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bir ps4 kullanıcısı olarak 5 yılı aşkındır kullanıyorum ve kırdırmanı önermem çünlü kırdırdığın zaman oyunları yükletebilirsin bi ps4 kıran yerlerde fakt hiçbir şekilde online olarak oyun oynayamazsın sadece ofline oyunlar ve ofline olarak oyun oynayabilirsin
indirimde oyunlar iyi fiyatlara düşüyor. bende yaklaşık 4 5 yıl kullandım ve bende kırdırmayı önermiyorum. pc de oldukça fazla crackli oyun oynayan birisi olarak. ps4 ün kırılması bana çok saçma geliyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Arkadaşlar ps4 alıp kırdırmak istiyorum. Oyunları illegal şekilde yükleyip oynayabiliyormuşuz duyduğuma göre. Bu işlem nasıl yapılıyor? Oyunların hepsini ücretsiz oynayabilir miyim? Ne gibi zararları var cihaza? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Kıran var fakat zararı olacağını düşünüyorum yerinizde olsam yapmazdım

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
indirimde oyunlar iyi fiyatlara düşüyor. bende yaklaşık 4 5 yıl kullandım ve bende kırdırmayı önermiyorum. pc de oldukça fazla crackli oyun oynayan birisi olarak. ps4 ün kırılması bana çok saçma geliyor
Game pass gibi bir sistem geliştirsinler alalım. Bize sundular da biz mi yok dedik

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
katılıyorum mesaj olarak kulanıcı adını yazarsan oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Game pass gibi bir sistem geliştirsinler alalım. Bize sundular da biz mi yok dedik
psplus sistemi var güzel oyunlar düşüyor oradan

Umut0526

80+ Silver
kırdırmak nedir yaw o nedir bildiğin ps yi mi kırıyoz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Kral online oyunlar umurumda değil. Hikayeli oyunlar oynamak istiyorum sadece. Sen kırdırdığına memnun musun?
hocam şöyle psn hesabımdan kırık olup olmadığı anlaşılırsa hesap askıya alınıyor memnunum fakat istediğim gibi olmadı çok para verceğine az verip kırık oynamak saçma be

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ps4 alıp kırdırmak istiyorum. Oyunları illegal şekilde yükleyip oynayabiliyormuşuz duyduğuma göre. Bu işlem nasıl yapılıyor? Oyunların hepsini ücretsiz oynayabilir miyim? Ne gibi zararları var cihaza? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Online yok diye biliyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Top Bottom