Neler Yeni

PS4 kol orjinallik nasıl anlaşılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kurt aslanlar
İkinci el ps4 kol almayı düşünüyorum orjinal olduğunu nasıl anlarız bunun yöntemi varmı

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
akif
hocam almak istersen ben satıyorum dolap üzerindende istersen eft kargo olarakta yollarım vallahide billahide orjinal dualshock 4.
arkasında seri numarasının yazdığı bant olur oradan diğer türlü tek bir yöntem var bence en güveniliri, analog tuşu var r3 -l3 diye geçer onlara tıklama videosu isteyin. .kaliteli tık sesi geliyorsa orjinal daha kaba boşluklu ses geliyorsa sahte hiç sesini duymayan birisi bile rahatça anlar 2 sesi duyunca hangisinin orjinal olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kurt aslanlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam almak istersen ben satıyorum dolap üzerindende istersen eft kargo olarakta yollarım vallahide billahide orjinal dualshock 4.
arkasında seri numarasının yazdığı bant olur oradan diğer türlü tek bir yöntem var bence en güveniliri, analog tuşu var r3 -l3 diye geçer onlara tıklama videosu isteyin. .kaliteli tık sesi geliyorsa orjinal daha kaba boşluklu ses geliyorsa sahte hiç sesini duymayan birisi bile rahatça anlar 2 sesi duyunca hangisinin orjinal olduğunu
Teşekkür ederim sattığınız ps4 kolun fiyatı ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,628
Üyeler
162,038
Son üye
winstonredd
Top Bottom