Neler Yeni

Ps4 mü ? Pc mi?

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Bence şöyle şu anda ps ye çıkan oyunların çoğu pc yede çıkıyor. Zaten daha öncede pc kullandıysan oyunlara çabuk alışırsın ama ps alışmak biraz daha zor. Bide lol csgo gibi arkadaşlarınla çok eğlenebileceğin oyunları oynayamayabilirsin tabi tercih meselesi belkide oynamıyosundur. Ayriyetten steam diye bi nimet var pc de her zaman pc önerimdir.

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
Pc bence çünkü ps4 oyunları pahalı.İstersen pcni TV ye bağlayıp,bir tane de ps kolu alıp oynayabilirsin.

Yasin Çınar

80+ Bronze
pc bence bende ps4 var herşeyi para yapmış adamlar online oyun oynamaya para ödüyoz resmen adım atmaya para isteyecekler bundan sonra illaki konsol diyorsan benim sana önerim xbox al daha iyi ve en azından gamepass diye bir şey var aylık az para ödeyip bir sürü oyun oynayabiliyorsun

CgI__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut CEBİ
merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Bence kesinlikle PC almalısın PS deki çoğu oyun zaten PC de de var hem PC de imkanlar sonsuz gibi birsey

Mazekieen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Engin Uzuner
Instagram
Enginuzuner888
Steam
Mazekieen
Twitter
Enginuzuner888
Senin tercihin tabii ki ama tavsiyem pc tamam çoğu oyunu hiç sıkıntısız oynuyorsun ps4 te max grafiklerde ama her oynamak istediğin oyuna da para vermen gerekecek o yüzden pc daha avantajlı
Korsana hayır! Yasal olarak pc de de her oyuna para vermen gerekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet arslab
Şuan için en iyisi pc çünkü ps4 alsan yanılmıyosam 2500 var o fiyata DA nın yaptığı bi toplama bilgisayar olacaktı onu alırsın üstüne torrent oyun indirirsin. Ha torrent indirmem diyosan epic games her hafta 3 oyun veriyo her türlü idare edersin. Ki verdikleri zaman zaman çok da güzel oluyo batman serisini yada watch dogs verdiği oldu

Fe Man

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Cengiz
Korsana hayır! Yasal olarak pc de de her oyuna para vermen gerekli
Steam hesabımda satın aldığım 60 'tan fazla oyunum var Ama herkesin durumu bizimkiler gibi yerinde olmayabilir onları da düşünmek lazımayrica burada da duyar kasılmaz yani

potovzuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Efe Yılmaz
Instagram
potovzuc
Steam
potovzuc
Twitter
potovzuc
PS4'ü seçmelisiniz çünkü...
  • PS4'e özel God of War, Spider-Man gibi oyunları 30.000 liralık bir bilgisayar dahi toplasanız oynamanız imkansız.
  • Donanım uyumsuzluğu, oyunun bir şekilde işletim sisteminizle cebelleşmesi gibi problemler yaşamazsınız.
  • Playstation'da oyun oynamak düşündüğünüz kadar masraflı değil. Neredeyse her ay devasa indirimler oluyor ve bir oyunu iki kişi satın alabiliyorsunuz.
  • Eğer ki maddi kısıtlarınız varsa en iyi seçenek PS4. Bugün ikinci el bir PS4'ü 700 lira civarı bir fiyata bulabilirsiniz. 700 liralık bir sistemle 'AAA' diye nitelendirdiğimiz, Far Cry 5 gibi oyunları oynayamazsınız.
  • Donanım güncelleme gibi bir derdiniz olmaz. Örneğin 2013 yılında almış olduğunuz bir PS4'ü Full HD çözünürlükte 5 yıldır kafanız rahat bir biçimde kullanabilirsiniz.
  • Virtual Reality (VR) dünyasına girmek gibi bir fikriniz varsa Playstation VR şu an piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatlı çözüm.
PC Toplamalısınız çünkü...
  • İşe sadece oyun kısmından bakmıyor olursak, günlük her türlü işlemi yerine getirebileceğiniz güçlü bir cihazınız olacak.
  • Modifikasyon seçenekleri sınırsız. Görsel olarak göze hitap edecek, bulunduğunuz odada olmasından keyif alacağınız bir bilgisayar her zaman güzeldir.
  • Donanım güncelleyebilirsiniz. Evet, bu bazen masraflı bir süreç ama küçük güncellemelerle bilgisayarınızı sürekli çağa ayak uydurabilecek hale getirebilirsiniz.
  • Fare ve klavye desteği... Kim ne derse desin FPS'yi bir kontrolcüyle oynamaktansa klasik kontrollerle devam etmek çok daha rahat.
  • Güçlü VR çözümlerine sahip olabilirsiniz. HTC Vive gibi bir cihaza sahip olduğunuzu düşünürseniz PS VR yanında çocuk oyuncağı gibi kalacaktır. Geleceği şimdiden yakalamak elinizde olacak.
  • Elinizin altında Steam gibi bir cevher olacak. Gelmiş geçmiş bütün konsolların oyun skalasını bir araya getirseniz dahi Steam gibi bir platforma kafa tutamayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,280
Üyeler
161,261
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom